Stana Alexandra elmondta, mi van most köztük a volt férjével

Köcse György és Stana Alexandra még együtt
Köcse György és Stana Alexandra még együtt
Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
Stana Alexandra reagált a pletykára, amely egy friss videó nyomán indult el.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Stana Alexandra mellett váratlanul feltűnt a volt férje, a Dancing with the Starsban szintén látott Köcse György, akivel pár hónapnyi házasság után váltak el. A táncosnő azóta Meggyes Dáviddal is együtt volt egy ideig, de tavaly vele is szakítottak.

Stana Alexandra és Köcse György videója nyomán azonnal megindult a találgatás, hogy esetleg újra összejöttek, a táncosnő azonban hamar cáfolta: "Nem teljesen újkeletű dolog az, hogy én a Gyurival együtt dolgoztam. Mi tavaly nyáron egy koncerten is táncoltunk együtt. Nyilván mindkettőnk számára nagyon fontos a tánc, és egyébként egymásnak is nagyon fontosak vagyunk. Nagyon hosszú múltunk van. 

Mi mindig is szerettük egymást, ez nem titok.

Nagyon boldog vagyok, hogy megmaradt köztünk ez a fajta jó viszony, ami nevezhető barátságnak, munkakapcsolatnak. De abban biztos vagyok, hogy mindkettőnknek sokkal fontosabb, hogy felnőttként, érettként tudjunk kezelni minden helyzetet, mint hogy a múltbeli sérelmeinket vagy konfliktusainkat továbbvigyük" – mondta Stana Alexandra a Tények Pluszban. Nézze meg a teljes riportot!