Különleges hobbija van Till Attilának és feleségének

Kincsvadászok, sajtóesemény, TV2, 2024.01.10.,
Vágólapra másolva!
Tilla Attila, a Kincsvadászok műsorvezetője feleségével együtt imádja a régiségeket. Volt idő, amikor rengeteg antik tárgyat vásároltak.
Vágólapra másolva!

Till Attila rajong a régi kincsekért.

Még a kilencvenes években sokat foglalkoztam ezzel, vettem képkeretektől, régi kerékpáron át, bútorokig mindent. A feleségemmel imádjuk a régi szőnyegeket, amiknek van egy számunkra különösen kedves hangulatuk. Otthon a lakásban is rengeteg modern és régi bútor fellelhető. A feleségemmel, Krisztával rendeztük be közösen. Volt olyan, amikor valamiben nem értettünk egyet, de huszonhat éve közösen alakítjuk az életünket a feleségemmel, emiatt mindent meg tudunk beszélni" – kezdte legutóbbi interjújában a hamarosan induló Kincsvadászok műsorvezetője, aki mindig is érdeklődött a régiségek iránt.

Azért, mert valami régi, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy kopott vagy rossz szagú. Ügyesen kell vegyíteni a múltat a jelennel, és akkor nincs gond. Én például a hétköznapjaimban is alkalmazom a régi és új dolgokat, ami, ha jobban belegondolunk, nem túl új keletű dolog: ha elmegyünk egy déli országba, legyen az Olaszország vagy Spanyolország, akkor láthatjuk, hogyan keveredik a múlt a jelennel az emberek személyiségében, öltözködésében vagy akár a lakberendezésben is. Mindennek megvan a megfelelő helye, csak meg kell találni a neki való környezetet" – magyarázta a HOT! Magazinnak.

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo