Vágólapra másolva!
Nagy meglepetésre bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjébe a Borussia Dortmund, miután az elődöntős párharc mindkét meccsén 1-0-ra legyőzte az előzetesen esélyesebbnek tartott PSG-t. A továbbjutás után a német csapat hátvédje, Nico Schlotterbeck a szívbajt hozta a szurkolókra, miután ünneplés közben majdnem megsérült.

A Borussia Dortmund rendkívül taktikus játékkal ejtette ki a Paris Saint-Germain csapatát, a német együttes a párharc mindkét meccsét 1-0-ra megnyerte, így 2-0-s összesítéssel jutott be a Bajnokok Ligája döntőjébe, ahol a rekordgyőztes Real Madrid lesz az ellenfele. 

Óriási esett az ünneplő Dortmund-sztár

Marco Reus és társai a párizsi visszavágó után nagy ünneplést csaptak a stadionban, majd a német válogatott Nico Schlotterbeck a frászt hozta a szurkolókra, miután kis híján megsérült. A Dortmund focistája rá akart ugrani egy nagy dobozra, amin a társai álltak, de alaposan elvétette az ugrást és hatalmasat esett.

Schlotterbeck könnyedén megsérülhetett volna, de szerencséjére nem történt komolyabb baj a meggondolatlan mozdulata után, így minden bizonnyal ott lehet a pályán a londoni döntőben. A dortmundi drukkerekre mindenesetre alaposan ráijesztett, a szurkolók közösségi médiában üzentek is a játékosnak. 

Vigyázz magadra, Schlotterbeck, hamarosan a BL-döntőben kell játszanod" -

írta egy kommentelő. "Hála istennek, hogy nem történt sérülés!" - posztolta egy másik drukker. "Hú, de nagy szerencse, hogy ezt megúszta" - jegyezte meg egy harmadik szurkoló.

Nico Schlotterbeck, PSG, Dortmund
Nico Schlotterbeck ott lehet a pályán a BL-döntőben
Fotó: AFP (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

A Borussia Dortmund ellenfele a Real Madrid lesz a június 1-jei, londoni Wembley Stadionban megrendezésre kerülő fináléban, ahová a BVB kedden, a Paris Saint-Germain elleni továbbjutással biztosította be a helyét.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.