Szijjártó Péter: Háború helyett békét, atombombák helyett tűzszünetet és tárgyalásokat akarunk! - videó

Vágólapra másolva!
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter legújabb videójában arról beszél, hogy hogyan jutottunk el a sisakok küldésétől az atomháborús őrületig az orosz-ukrán háború kapcsán. A tárcavezető kijelentette, hogy most az a legfontosabb, hogy június 9-én minél többen az urnákhoz járuljanak, és békepárti politikusokra szavazzanak, hogy véget lehessen vetni az őrült háborús pszichózisnak, a háborúnak és az atomháborús őrületnek.
Vágólapra másolva!

Ne felejtsük el, sisakok küldésétől atomháborús őrületig jutottunk el gyakorlatilag két éven belül. Mindez azt mutatja, hogy az atomháborús őrület megelőzése érdekében, annak érdekében, hogy véget vessünk ennek az atomháborús őrületnek, minél előbb le kell zárni az ukrajnai háborút – jelentette ki közösségi oldalára feltöltött videójában a külgazdasági és külügyminiszter. 

Szijjártó Péter, SzijjártóPéter, külgazdasági és külügyminiszter
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Fotó: MTI/Kovács Tamás

Minél előbb fegyverszünetet kell kötni, és minél előbb asztalhoz kell ültetni béketárgyalásokra a háborúzó feleket. Ehhez egy nagy lépést tehetünk majd június 9-én az európai parlamenti választásokon, ahol hogyha az emberek békepárti politikusokra szavaznak, akkor meg tudják menteni Európát, meg tudják menteni a világot ettől az atomháborús őrülettől.

– mondta Szijjártó Péter a videóban.