Pár ezer forintért bejuthatunk ebbe a csodálatos világba - képek

Vágólapra másolva!
Mindenki szerette gyerekként a hullámvasutakat, felnőttként már inkább az izgalmat keressük ezekben a játékokban. Egy azonban biztos: a svédországi Liseberg vidámpark tárt karokkal várja vendégeit mindössze 3300 forintért.
Vágólapra másolva!

Skandinávia legnagyobb szórakoztató parkja, a Liseberg vidámpark évi 3 millió főnyi látogatóval Európa egyik legnagyobb komplexuma. Nemrégiben elnyerte a THEA Classic díjat, amit olyan helyek nyerhetnek meg, amik megfelelnek a legmodernebb technikai kritériumoknak. 

image

100 éve működik, 1923-ban egy fesztiválból hozták létre a ma is látogatható vidámparkot.

Több kisebb és nagyobb hullámvasúttal rendelkezik, de a tulajdonosok garantálják, hogy bármelyikre is ülünk fel, garantált a szórakozás. 

Azonban nem csak ennyiből áll ez a díjnyertes hely. A dodzsemeken és óriáskeréken kívül a víz szerelmesei is örömüket lelhetik itt: kiváló és sokszínű vízitúrákat, mini hajóutakat foglalhatunk, vagy csónakázhatunk egyet a mesterséges tavon.

image

A komplexum szállodákkal, kempingekkel és panziókkal is rendelkezik, ahol szállást foglalhatunk akár több napra is. Az ár azonban a területtől és a fekvéstől függően eltér, így érdemes előre érdeklődni az ajánlatokról és aktuális programokról.

image

Forrás: DailyStar