Megmutatjuk, miért fog több spenótot enni idén
Már beléptünk az idei spenótszezonba, ezt érdemes kihasználni.
Már beléptünk az idei spenótszezonba, ezt érdemes kihasználni.
Egészséges és egyben nagyon finom ételek varázsolhatók az asztalra.
Alighanem nadragulya lehetett egy ausztráliai üzletlánc egyik termékében.
A forgalmazó szerint valamilyen gyomnövény keveredhetett a spenótba.
Amíg a rajzfilm futott, Amerikában harmadával nőtt a spenótfogyasztás.
93 évvel ezelőtt született meg a népszerű karakter, akinek egy egész iparág felvirágzása köszönhető.
A baktériumok számára hasznos például a spenótban és salátában előforduló szulfokinovóz nevű szulfonsav.
Elképesztő értékű iparággá nőtte ki magát a nanotechnológia, az okosspenótok pedig egy jól alkalmazott területet jelentenek.
Egy sós ételnek, egy frissítő italnak és egy lakáskelléknek egyaránt extravagáns eleme lehet.