Forgatás kint, káosz bent

Vágólapra másolva!
Klipforgatás tartja izgalomban a lakókat: a lányok órákig gyakorolták a felgyorsított szöveget, a fiúk pedig unottan néztek maguk elé. Most eljött a tettek ideje.
Vágólapra másolva!

A lányok egyesével mennek ki a kertbe, hogy teljes karneváli szerelésben eltátogják a kamerába a Való Világ főcímzenéjének refrénjét. A többiek addig a nappaliban várnak a sorukra.

Forrás: RTLKLUB

A várakozás legjobban Pandorát és Marcsit viseli meg, akik sörözéssel és ökörködéssel próbálnak úrrá lenni a problémán. A nappaliban és a konyhában először a Sárgán virágzik a tök című népszerű dalocskát adják elő, majd mindent, ami csak eszükbe jut.

Forrás: RTLKLUB

Szilvi, aki már túl van a forgatáson, és át is öltözött civilbe, Frenkit nyaggatja a múltról. "Nem hibáztatlak. Akkor külön voltunk" - jegyzi meg Frenki az ex-táncosnő hűtlenségéről, majd hozzáteszi, nem szeretne erről beszélni.

Katka, aki ugyancsak besörözött és beszállt a Marcsi-Pandora kettős mellé énekelgetni, a hálóban Leót kérdezgeti arról, hogyan viselkedjen Pandorával. Igazi válasz nincsen, Leo csak a szokásos bölcs tanácsokat adja. Így marad a szórakozás: Katka egyszer-egyszer dalra fakad, mert "beütött a sör".

Ágica már túl van a mai nagy drámán: nem csak hogy Leóval nem jutott zöldágra, de még a Szilvitől kölcsön kapott csizmának a sarkát is kitörte. Most teával próbálja feldobni a hangulatát. Indián, Milo és Tommyboy falatozik, Indián rendesen fel is idegesíti magát, amiért valaki megint beleevett a kajájába.

Szilvi még mindig Frenkit faggatja, miért nem boldog. Válasz nincs. Leo a szerelemről elmélkedik a hálóban Katkának, ekkor belép Ágica: "Leo, adsz egy kis tejfölt?" Leo persze ad, majd megjegyzi: "Na, ez volt a féltékenység. És én ezt már nem bírom." A szituációt Katka sem érti, de egy apróságon rendesen megsértődik és faképnél hagyja a gyötrődő Leót.

A fiú, ha lehet, még mélyebbre zuhan: "Mit keresek én itt?" - kérdezgeti magától, majd berohan Marcsi, akit gyorsan kedvesen meg is kér, ne zargassa. Katka ebben a pillanatban szalad vissza és egy párnával püfölni kezdi jó barátját. "Én nem tudom kezelni ezt a helyzetet. Elvesztem a sok gondolatban" - foglalja össze a lényeget Leo. Ekkor Ágica fut be: "Velem van valami baja valakinek? Mert akkor a szemembe mondja!" Marcsi, Katka és Leo ugyanazzal az értetlenkedő arckifejezéssel néz vissza rá. Teljes a káosz.