Völgyi Zsuzsi már az esküvőre gondol húsz évvel fiatalabb párjával

Völgyi Zsuzsi
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Völgyi Zsuzsi megtévesztő fotót tett közzé a közösségi oldalán, sokan azt hihették, férjhez ment húsz évvel fiatalabb barátjához.
Vágólapra másolva!

Völgyi Zsuzsi sok követőjét megtéveszthette azzal, hogy a Facebook-oldalán közzétett egy korlátozott ideig elérhető történetet, amelyben menyasszonyi csokorral volt látható, mellette pedig a felirat angolul: "Hé bébi, azt hiszem, hozzád akarok menni". 

A hozzárendelt zene ráadásul Bruno Mars szerelmes száma, a Marry You volt, amely egy lánykérésről szól, így sokat azt hihették, a Romantic énekesnője épp férjhez ment húsz évvel fiatalabb barátjához, Kökény Tamáshoz.

Völgyi Zsuzsi ezt a történetet tette közzé a Facebookon:

Völgyi Zsuzsi posztja
Völgyi Zsuzsi posztja
Fotó: Facebook/Völgyi Zsuzsi / Facebook/Völgyi Zsuzsi

A Borsnak gyanús lett a poszt, így megpróbálta megkérdezni az énekesnőt arról, hogy mi történt – de végül csak annak zenésztársát, a hamarosan a TV2-n visszatérő Gáspár Győzőt, Győzikét érték el, aki ugyancsak feltűnt Völgyi Zsuzsi másik friss fotóján.

"Egy közös barátunk lagzijában voltunk" – zárta rövidre Győzike, vagyis ezúttal nem Völgyi Zsuzsi volt a menyasszony. A Bors szerint az énekesnő ezzel együtt "egyáltalán nem zárkózik el az elől, hogy még egyszer az életében férjhez menjen, de úgy tűnik, az nem most lesz".

Húsz évvel idősebb a párjánál

A 44 éves Völgyi Zsuzsi nemrég arról beszélt, hogy iskolás lánya kistestvért szeretne, de nem valószínű, hogy lesz neki. 

Bár a lányom nagyon szeretne kistesót, mindenkit megnyugtatok, nem lesz neki.

Sajnálom szegénykémet, mert látom rajta, hogy nagyon vágyna egy testvérre. Hatalmas szociális érzékkel van megáldva, a nála gyengébbeket és a kicsi gyerekeket oltalmazza, nagyon szépen bánik velük. Viszont idén leszek negyvennégy, ami azt jelenti, hogy sajnos kicsúsztam az időből. Nem érdemes áltatni magunkat: a szervezetünk öregszik, hiába próbálunk vigyázni a külsőnkre" – mondta akkor az énekesnő.

Völgyi Zsuzsit sokan támadták egyébként amiatt, hogy összejött a nála 20 évvel fiatalabb zenésszel, a Virtuózokban megismert Kökény Tamással – de a kritikák ellenére a mai napig együtt vannak, hiába merült fel év elején, hogy szakítottak.

A magyar sztárvilágban sem ritka, hogy ismert nők náluk fiatalabb férfival jönnek össze: erről itt talál egy összeállítást, Hevesi Kriszta szexuálpszichológus véleményével együtt.