Kulcsár Edina és G.w.M: még meg sem született a második baba, máris jöhet a harmadik

G.w.M és Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és G.w.M februárban jelentették be, hogy ismét szülők lesznek, az egykori szépségkirálynő és a rapper közös fiukat várják.
Vágólapra másolva!

Elsőként az Origo írta meg a nagy hírt, hogy Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyereküket várják, holott kislányuk, Amara még nincs egyéves sem. Az egykori szépségkirálynő a negyedik hónapban jár, de máris extrém nagy a terhes hasa, ezért is nagyon várta, hogy elújságolja az örömét, hiszen már nem sokáig tudta volna titokban tartani. 

A pár már előző házasságaikból is nevelnek két-két kiskorú gyereket, azonban ha rajtuk múlna tovább bővülne a családjuk. Kulcsár Edina nemrég elárulta, hogy G.w.M-el terveznek-e még gyereket. 

Ez egy érdekes téma, és még mi sem tudjuk. Nyilván ezt csak az tudhatja, aki akkora szerelemben van, ahogyan mi is. 

Sokszor Márk azt mondja, hogy "Fuh, én még 20 gyereket szeretnék tőled!". 

Márk olyan beállítottságú int én, a család a mindene. Imádjuk a gyerekeket, és mindig azt mondja, hogy azért legyen még egy. Nem tudom, hogy még mi lesz. Nálunk sokszor van nyüzsgés, mindenki egyszerre akar mindent. Ilyenkor egymásra nézünk, és azt mondjuk, hogy nem kell több. 

Alapvetően pedig bevállalnánk szerintem még egyet. Én abortusz ellenes vagyok, úgyhogy ha lenne még egy, és véletlen lenne, akkor én nem tudnám elvetetni.

 Abba tönkre mennék" - vallotta be a Talk TV-ben. 

Nem vettek babaholmikat

G.w.M korábban már elárulta, hogy hatalmas áldásnak tartja, hogy ismét édesapa lesz, annak meg még jobban örül, hogy kisfia születik Edinától, akinek azonban még nem vettek semmit, nem véletlenül.

Mi babonából még nem igazán vásároltunk semmit a kisfiunknak, és egy darabig ez így is fog maradni.

Majd az utolsó előtti pillanatban indítunk egy nagy rohamot, hogy megvegyünk mindent, amire a picinek csak szüksége lehet élete első időszakában" - mondta.

Kislányuk G.w.M-re hasonlít

A kislányról egyre több fotó kerül fel a szülők közösségi oldalaira: most ismét posztoltak róla, a képen pedig elképesztő a hasonlóság G.w.M és a kislány közt. "Ugyanúgy ráncolja a homlokat, mint az apja, nagyon cukker" - jegyezte meg egy kommentelő.