Egy szál kombinéban fogdossa magát Fésűs Nelly lánya - fotó

HorváthCs, HorváthCsenge
Horváth Csenge, Fésűs Nelly lánya
Fotó: Horváth Csenge Instagram
Vágólapra másolva!
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge ezúttal sem szégyenlősködött, újabb szexi képet osztott meg magáról az Instagramon.
Vágólapra másolva!

Fésűs Nelly 21 éves lánya, Horváth Csenge az Instagramon mutatott magáról egy szexi fotót, amelyen lenge öltözetben, egy szál kombinéban térdel, miközben a mellét és a fenekét fogdossa. Nézze meg a merész képet!

Horváth Csenge legújabb posztja az Instagramról:

A bejegyzése mellett Horváth Csenge arról vallott angolul, hogy a 2024-es év minden várakozását felülmúlta: "Az idei évnek a »dolgok, amikről sosem gondoltam volna, hogy megtörténhetnek« címet kellene viselnie, mert wow... egyszerűen wow" – írta a kísérőszövegben, amivel valószínűleg főleg a modellkarrierje beindulására utalt.

Úgy tűnik, a fotója másoknak is tetszett, a kommentek közt igen sok a dicséret. "Bombaaaa" – valaki csak ennyit írt, mások pedig "legszebb kiscsibének" vagy "különleges ékszernek" nevezték a fiatal lányt.

Eddig sem volt szégyenlős

Horváth Csenge nem véletlenül állt modellnek, korábban is mutatott már magáról merész képeket az Instagramon – sőt tulajdonképpen évek óta modellkedik, viszont az életkora miatt csak mostanában vállalt merészebb fotózásokat. Azóta viszont előfordult, hogy bugyit sem vett a ruha alá, netán nadrág nélkül fotózták, miközben melltartóban vagy épp anélkül is láthattuk már a közösségi oldalán. 

Korábban egyébként műfordítónak készült, anglisztika szakon tanult, de aztán rájött, hogy jobban vonzza a modellek világa – miközben azért tanulna is, hosszú távon divattervezőként próbálná ki magát.

Mostanában egyébként nemcsak szexi képeivel, de a szerelmi életével is felhívta magára a figyelmet, nemrég ugyanis szakított a barátjával, Patrikkal, akivel hosszú évek óta egy párt alkottak – majd a pletykák szerint összejött egy hazai rapperrel, KKevinnel, bár ezt a hírt még egyikük sem erősítette meg.

Családi viszonyok

Horváth Csenge az idősebb lánya Fésűs Nellynek, még a színésznő korábbi élettársától, Horváth László táncművésztől született 2003-ban. Édesanyja mostani férje a Farm VIP-ben is megfordult Vajtó Lajos, Horváth Csenge féltestvére pedig a nála tizenegy évvel fiatalabb Vajtó Elza Zorka.