Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja a közösségi oldalán árulta el, hogy válságba került a házassága.
Vágólapra másolva!

A Házasság első látásra párjai, Enikő és Peti már a műsor elején szimpatizáltak egymással, többször is hangoztatták, hogy megvolt az a bizonyos szikra közöttük, azonban kapcsolatuk megrekedt egy bizonyos szinten. A fiatal lány ráadásul úgy érzi, hogy "túl kevés" Petinek, és habár tudja, hogy vannak hiányosságai, kész változtatni ezeken. Sérelmezi, hogy a gyakran felszínes a beszélgetésük, és elbeszélnek egymás mellett, ami a házasságuk végét is jelentheti.

A fiatal lány az Instagram-oldalán árulta el, hogy kapcsolatuk mélypontra került, és nem tudja, hogy mit hoz majd a jövő. 

"Sokat gondolkodtam hogy ezt a posztot megírjam-e, vagy csak engedjem el a negatív emberek véleményét, de úgy gondolom talán könnyebb, ha kiírom magamból. Petivel a kapcsolatom ahogy azt ti is látjátok a műsorból nem volt könnyű, és elég hullámzó. 

Voltak pillanatok amikor azt éreztem, hogy jó minden, és valóban ível felfele az ismerkedésünk, viszont voltak olyan pillanatok, amikor nem “éreztem magam megfelelő személynek” az ő számára.


Igen, vannak hiányosságaim, amin tudom hogy változtatnom kell a jövőben, és fejlődnöm kell. Nem mindig az a helyes, ha szókimondó vagy “domináns” vagyok.

 Sokszor éreztem azt a forgatások alatt hogy “felszínes” a beszélgetésünk, vagy érzelmileg megálltunk egy szinten.

 Volt hogy ezt jeleztem Petinek, és meg tudtam vele ezt osztani, viszont azt éreztem, nem nagyon változik ez a dolog köztünk.
Úgy éreztem, ha ezt elmondom a többieknek a vacsorán, akkor hátha picit megkönnyebbülök vagy hátha kapok olyan “tanácsot” tőlük, amit ők látnak rajtam/rajtunk kívülről, hogy min is kellene változtatnom/változtatnunk.
 

Mára már azt gondolom, ha nem féltem volna az érzéseimről beszelni Petivel, vagy fel tudtam volna vállalni azt, hogy mik azok a dolgok amik nekem picit rosszul esnek tőle, akkor biztos vagyok benne hogy nem alakul ki bennem sem az a fajta érzés, hogy “nem vagyok elég jó”.


Egy ismerkedésben mindig két ember van, ketten kellenek ahhoz hogy működjön, és ahhoz is hogy valami félre menjen.
Nálunk a kommunikáció félre ment sokszor, nem úgy értelmeztünk dolgokat, ahogy a másik azt szánta, ebből lett sokszor a félreértés és az egymás melletti elbeszélés. Nem tudom hogy ez egy ismerkedési fázisban mennyire lesz hosszútávon kifizetődő... - olvasható a bejegyzésben.