Újabb plasztikai műtétekre készül a pornómodell Molnár Anikó

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Több időt szeretne magára szánni Molnár Anikó, aki még több meztelen fotózást tervez.
Vágólapra másolva!

"Több időt kellene foglalkoznom a külsőmmel. Ez eddig nem sikerült sajnos, mert rettenetesen sokat dolgoztam. A hét napból szinte hetet végignyomtam, vagy fotózásom volt, vagy sminktetoválással foglalkoztam, vagy az itthoni dolgaimat intéztem. Nem igazán tudtam magammal foglalkozni az elmúlt időben, de most egy olyan időszakhoz értem, hogy azt mondtam, hogy na, így nem mehet tovább!" – mondta.

"Azt gondoltam, hogy az OnlyFans sokkal több szabadságot fog adni, vagyis több szabadidőm lesz, de közben meg sokkal kevesebb lett. Most egy kicsit ki vagyok merülve. Tartok attól, hogy az egészségem vagy a külsőm rovására megy ez a rengeteg munka. Ez utóbbi szerintem már látszik is. Tíz kiló jött fel, de most már lazítani fogok a tempón" - tette hozzá.

A pornómodell úgy döntött, mostantól leginkább az OnlyFansre fókuszál, amivel már rengeteg pénzt keresett.

"Minden héten lesz egy fotózás, vagy maximum kettő, a többi napon pedig csak magammal fogok foglalkozni. Azt szeretném, hogy mindennap eljussak a konditerembe, és eljussak kozmetikushoz és körmöshöz mondjuk két-három hetente. Az a feladatom, hogy szép legyek, és ha most belenézek a tükörbe, baromi messze látom magam a széptől.

 Az első lépés az, hogy lefogyjak. Aztán tervezek egy-két fiatalító műtétet.

Nem az arcomat akarom átszabatni, hanem ha lefogyok, akkor lehet, hogy egy hasplasztikát csináltatnék, meg esetleg nagyobb ciciket, vagy legalábbis a fogyás után korrigálni szeretném őket. Idén leszek negyvenkilenc éves, tehát jövőre leszek ötven, és szépnek lenni ötvenévesen egy kicsit több meló, mint huszonévesen" - részletezte a Borsnak.