Megdöbbentő dolog derült ki Britney Spears házasságáról

Britney Spears
Vágólapra másolva!
Britney Spears és férje, Sam Asghari 14 hónapnyi házasság után adták be a válópert, ám szakításuk valódi okairól eddig hallgattak. A férfi most azonban kivételt tett, és egy interjúban mindent elmesélt.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Britney Spears és férje, Sam Asghari egy hatalmas vitát követően tavaly különváltak, aminek állítólag a hűtlenség volt az oka. Azt nem tudni, hogy az énekesnő valóban félrelépett-e, de többen azt állították, hogy a férfinek egy idő után elege lett a világsztárból, emiatt pedig többször csúnyán összevesztek, - állítólag még tettlegességig is fajult közöttük egy-egy vita - Sam Asghari pedig egyre kevesebbet aludt otthon, míg végül beadta a válópert. 

Britney Spearsnek van egy házassági szerződése, amely védi a vagyonát, de egy közeli ismerős korábban elárulta, hogy ennek ellenére jókora vagyon ütheti az egykori férj markát is.

A válásuk részleteiről most először nyilatkozott Sam Asghari, aki bár nem haragszik az énekesnőre, elárulta, hogy az elmúlt években sokat változtak mind a ketten, ez pedig negatívan befolyásolta a kapcsolatukat.

"Mindig is elítéltem azokat az embereket, akik kilépnek egy sokáig működő kapcsolatból, hajdanán azt mondták egymásnak, hogy szeretik egymást, és egy asztalnál ültek, aztán mikor válnak, mindenféle gonoszságot mondanak egymásról. Soha nem tenném ezt, egy csodálatos élményben és egy nagyszerű életben volt részem mellette, és ez mindig az életem meghatározó része marad. Szeretettel nézek vissza. A múltam áldás és gyönyörű volt, de az emberek változnak" - vallotta be. 

Nemrég töltötte be a 30. születésnapját, az évek múlásával pedig úgy érzi sokkal bölcsebb lett.

"Régen azt hittem, hogy a 30 éves emberek nagyon idősnek számítanak. Úgy gondolom, hogy minél idősebb valaki, annál jobban élvezi az életet, mert a korral együtt jár a bölcsesség és a tapasztalatok. Elégedett vagyok az életemmel, és izgatottan várom az előttem álló kihívásokat" - idézte őt az Unilad