Kislánya miatt sokan támadják Berki Mazsit

Berki Mazsi
Berki Mazsi legújabb képén nagyon feltűnő a változás, ő nagyon vékony, mellei pedig extrém nagyok lettek
Vágólapra másolva!
Egyre többen vonják kérdőre Berki Mazsit, aki három hete utazgat gazdag barátjával Thaiföldön, hogy hol hagyta kislányát, Berki Emmát, akiről egy kép sem került elő azóta, hogy újabb luxusnyaralásra utazott.
Vágólapra másolva!

A követőinek gyanús Berki Mazsi viselkedése, aki eddig előszeretettel mutogatta a kislányt a közösségi oldalán, most hirtelen egy kép sem kerül elő róla, mióta Thaiföldön van. Sokan aggasztónak tartják azt, hogy egy édesanya ilyen hosszú időre magára hagyja a gyerekét, másrészt azt is, hogy ilyen életvitelt folytat egy kétéves gyerek mellett. 

Persze akadnak olyanok is, akik gratulálnak Berki Mazsinak ahhoz, hogy új életet tudott kezdeni néhai férje, Berki Krisztián tragikus és váratlan halála után, viszont anyaként egyre többen kérdőjelezik meg a viselkedését. A luxusözvegyet egyelőre nem érdeklik a kritikák, imád dicsekedni a vagyonba kerülő utazásaival, az elmúlt három hét alatt már a negyedik helyszínen tartózkodik gazdag barátjával, Zoltánnal, akinek valószínűleg sok millióba került ez a program. Bár Berki Mazsi is új munka után nézett, és luxusingatlanok értékesítéséből tervez megélni a jövőben, de valószínűleg ezeket a méregdrága luxusutazásokat nem ő finanszírozza.

Mégsem ez szúrt szemet Berki Mazsi követőinek, hanem az, hogy hol hagyta Berki Krisztiánnal közös kislányukat, Emmát, akiről egyetlen fotó sem került elő az elmúlt hetekben, holott korábban folyton mutogatta őt a közösségi oldalán.

Ilyenkor amúgy hol van a kislánya? Egy képet se tett ki róla

 - tette fel a kérdést egy követője, de szinte minden újabb bejegyzése alatt megkérdezik tőle, hol hagyta egyetlen gyerekét.

Kislányára ki vigyáz?

 - érkeznek a kérdések Emma hollétéről, de Berki Mazsi eddig egyikre sem válaszolt.

Az én kisfiam hároméves, de még egy hétre se lennék képes másra rábízni, nemhogy ennyi időre. Szerintem ez nagyon nem jó egy kisgyereknek

 - idézi a Bors az egyik kommentelő gondolatait, aki úgy gondolja, Berki Mazsi nem vitte magával a kislányát, mert akkor valószínűleg mutatott volna már róla képet, mint korábban is, bár az sem kizárható, hogy bébiszitter vigyáz rá, míg ő gazdag barátjával romantikázik.