Kiderült, miért találkozott Meggyes Dávid két exe

Stana Alexandra
Stana Alexandra
Fotó: Instagram / Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
Meggyes még Horváth Grétával nyerte meg az Ázsia Expresszt a TV2-n, majd elhagyta a táncosnőért.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 2022 elején derült ki, hogy a TV2-es Ázsia Expresszben győztes Meggyes Dávid és Horváth Gréta egy másik nő miatt válnak. Bár egy ideig a férfi próbálta titkolni a kapcsolatot, hamar fény derült az igazságra, hogy a táncosnő Stana Alexandra miatt hagyja el a feleségét, akivel csúnya szakításon mentek keresztül - erről itt olvashat hosszabban. 

Azóta Meggyes Dávid és Stana Alexandra is szakítottak, most pedig a TV2-es Párharc szereplőjének két exe összefutott. "Volt közös témánk" - írták a kép mellé.

"Bár azt gondolom, ebben a történetben mindenkinek van vaj a füle mögött, soha nem akartam kibújni a felelősség alól. Van részem benne, hogy Grétának egy nehéz élethelyzettel és időszakkal kellett szembenéznie, úgyhogy nagyon örültem, amikor rám írt. Mindig is ott volt bennem, hogy nekünk egyszer találkoznunk és beszélnünk kell. 

Ami Grétával történt, az a múltban velem is megesett,

 és valahogy sosem hagyott nyugodni, hogy én részben valakinek ugyanazt a fájdalmat okoztam, amit egykor nekem kellett elszenvednem. Tartoztam egy bocsánatkéréssel Grétának, és örülök, hogy azáltal, hogy lépett felém, ezt végre megtehettem" - mondta Stana Alexandra.

Horváth Grétát zavarta, hogy a lapok sokat írnak róluk, mintha riválisok lennének. Előbb telefonon beszéltek, utána lett személyes találkozó. "Tudom, mindenkit az érdekel, kibeszéltük-e a múltat. Erre azt tudom mondani, voltak nagy, közös felismeréseink, de bármennyire hihetetlen, a Dávid-témát hamar lezártuk" - mondta a Storynak.