Így reagált exei, Stana Alexandra és Horváth Gréta találkozójára Meggyes Dávid

Párharc, 3. évad, interjú, vetélkedő, páros műsor, showműsor, reality, tv, televíziós program, TV2, 2023. 10. 25., sajtóbemutató, Meggyes Dávid, Stana Alexandra
Párharc sajtóbemutató
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, a napokban összefutott Meggyes Dávid két exe, Horváth Gréta és Stana Alexandra. Bejegyzésük szerint volt miről beszélniük.
Vágólapra másolva!

2022 elején derült ki, hogy Meggyes Dávid és Horváth Gréta egy másik nő miatt válnak. Bár egy ideig a férfi próbálta titkolni a kapcsolatot, hamar fény derült az igazságra, hogy Stana Alexandra miatt hagyja el a feleségét, akivel csúnya szakításon mentek keresztül - erről itt olvashat hosszabban. 

Stana Alexandra, Meggyes Dávid
Fotó: Stana Alexandra Instagram 

Azóta Meggyes Dávid és Stana Alexandra is szakítottak. A napokban a két ex összefutott, közös képet is készített. "Volt közös témánk" - írták a kép mellé, amire Meggyes különösen reakciót adott.

"Gréta kezdeményezte az egészet, amiért hatalmas piros pont jár neki. Szívesen találkoztam vele, mert én is úgy gondoltam, hogy volt bőven megbeszélni valónk. Én korábbról nem ismertem őt és nem is haragudtam rá, de érthetően neki voltak sérelmei" – mondta a Kiskegyed szerint Stana Alexandra, miután találkozott Horváth Grétával.

A lap azt írja, Meggyes Dávid ugyan nem szólalt meg a téma kapcsán, de lépett. Alexandra és Dávid ugyanis eddig követték egymást a közösségi oldalaikon, de ez már csak az előbbire igaz, Meggyes Dávid már nem követi a táncosnő Instagram-oldalát.