Házasság első látásra: kínos pillanatok voltak a lagzin - videó

Házasság első látásra
Házasság első látásra
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Később is érkezett egy vallomás, amely bőven ráért volna.
Vágólapra másolva!

Elindult a TV2-n a Házasság első látásra című műsor, amelyben a szereplők látatlanban, rögtön az első találkozáskor anyakönyvvezető elé állnak, hogy összeházasodjanak a pszichológus szakértők által kiválasztott párjukkal. A második adásban rögtön két nászéjszakába is bepillanthattak a TV2 nézői: Hilda állítólag nem aludt sokat a nászéjszakáján, teljesen felpörgött az éjjel.

Házasság első látásra
Házasság első látásra
Fotó: TV2

A keddi adásban volt más érdekesség is: eleve az is ritka, hogy két ember azonnalk összeházasodik (de ez a reality alaphelyzete), de az sem megszokott, ha egy lagzi elején egy nő a volt szerelméről beszél férjének, aki egy órával korábban vette el. Itt épp ez történt. "Amikor Hilda megemlítette az exét, az Lacinának nagyon rosszul esett. Láttam az arcán, hogy megdöbbbent, nem várta azt a mondatot" - magyarázta a vőlegény egyik barátnője. Mint a videóból kiderül, hat hónapig tartott Hilda előző párkapcsolata, de "nem volt egyszerű menet." Részletek alább:

További probléma lehet a nő és a férfi közt, hogy előbbi nem akar gyereket, utóbbi pedig még úgy is, hogy már vagy egy 20 éves lánya.

A reality minden hétköznap este látható a TV2-n.