Eva Mendes elárulta, milyen egyszerűbb praktikával őrzi meg szépségét

EvaMendes
Vágólapra másolva!
A gyönyörű kubai származású színésznő, Eva Mendes nemrég ünnepelte 50. születésnapját, mégis évtizedeket letagadhatna valódi életkorából. Most arról kérdezték, mi a titka fiatalosságának, ő pedig megdöbbentően egyszerű választ adott a kérdésre.
Vágólapra másolva!

Eva Mendes évek óta Ryan Gosling élettársa, akivel két kislányuk született a kapcsolatból. A kubai származású színésznő szinte semmit sem változott az elmúlt évek alatt, ezért nem meglepő, hogy sokakat érdekel, mi a titka. Mendes meglepő választ adott, ugyanis nem drága módszerekkel vagy plasztikai sebész segítségével őrzi meg fiatalosságát, hanem egy mindenki számára elérhető, filléres praktikával.

Minden reggel citromos meleg vizet iszom. Így egész nap hidratált vagyok, és ez a csodaital segít abban, hogy egészséges legyek, és így azt is elérem, hogy a bőröm sokkal simább legyen, ettől pedig végeredményben sokkal jobban nézek ki...

Úgy gondolom, hogy a női szépség belülről fakad, ezért a legfontosabb dolog a víz, víz, víz"- mondta az ötvenéves színésznő, aki még egy-két dolgot elárult arról, hogyan tartja magát fiatalon.

Rengeteg halat eszem, és évek óta nem fogyasztottam húst. A bőröm érezhetően szebb és egészségesebb, amióta így élek.

Ez a három dolog, amire nagyon odafigyelek: edzek, helyesen étkezem és napi három liter vizet iszom. Minden a hidratálással kezdődik" - mondta Mendes, aki szerint ezeket betartva nem kell semmi több ahhoz, hogy valaki formába lendüljön.

Továbbá elárulta, hogy napi öt percnél nem tölt többet a zuhany alatt, ugyanis szerinte nem tesz jót a bőrnek ennél többet áztatni, valamint hamarabb elkészül, és a vizet sem pazarolja feleslegesen - írja a Tények.