Váratlanul intett búcsút Marics Petinek Stana Alexandra

Stana Alexandra, Marics Peti
Vágólapra másolva!
A Dancing with the Stars legutóbbi évada óta folyamatosan találgatják, vajon mi lehet Stana Alexandra és Marics Peti között, akik a műsor óta szinte elválaszthatatlanok lettek. Időközben a táncosnő komoly kapcsolata is véget ért Meggyes Dáviddal, ami csak tovább erősítette azokat a pletykákat, hogy talán több is lehet a táncpartnerek között barátságnál. A híreszteléseket sosem erősítették meg, de tény, hogy sokat látni őket együtt, legújabban a TV2 vetélkedőjében, a Zsákbamakcskában is együtt dolgoznak.
Vágólapra másolva!

Stana Alexadnra és Marics Peti szinte elválaszthatatlanok lettek a Dancing with the Stars óta, a zenész már többször is felkérte a csinos táncosnőt a közös munkára, aki még a ValMar nagykoncertjén is fellépett Mariccsal egy extra produkcióval. Közben kiderült, hogy a TV2 képernyőjén is újra együtt fognak szerepelni, ugyanis Marics Petihez és Pető Brúnóhoz is Stana Alexandra csatlakozott a Zsákbamacska legújabb évadában.

Most azonban végéhez érkezett egy időszak, Stana búcsút intett a műsornak, és ezzel egyidejűleg Marics Petinek is, de saját bevallása szerint remekül szórakoztak a forgatások alatt. Arról most sem beszéltek, hogy mi van közöttük, vagy terveznek-e újabb közös munkát a vetélkedőt követően.

Véget ért egy nagyon izgalmas forgatási időszak, de ez azt jelenti, hogy hamarosan Ti is láthatjátok a tévéképernyőn, hogy mennyit bolondoztunk mi hárman!

 Köszönjük Minden Stáb tagnak az elképesztő munkát! - írta bejegyzésében Stana Alexandra.