A 40 kilót fogyott Paprika Dorina és párja szakítottak

Paprika Dorina
Vágólapra másolva!
Paprika Dorina hasi műtétje után sejtelmesen nyilatkozott a magánéletéről.
Vágólapra másolva!

Paprika Dorina a Séfek séfe című műsorban lett ismert, tavaly pedig a TV2 Farm VIP kaland realityjében is feltűnt. Mostanában fogyásáról lehetett a legtöbbet hallani, hiszen már több mint 40 kilótól szabadult meg. Súlyvesztése mögött betegség áll, ugyanis kiderült, hogy policisztás ovárium szindrómája és inzulinrezisztenciája van, így teljes életmódváltásba fogott. 

Magánéletéről azonban csak ritkán nyilatkozik. Szerelmével 4 éve alkotnak egy párt, aki civil, így óvja őt a közösségi médiától. Nemrég azonban kiderült, hogy szakíthattak, így Paprika Dorina élete teljesen felfordult. A hasi műtétje után sejtelmesen nyilatkozott a sztár.

"Még nem gyógyultam meg teljesen, de kezd az életem visszatérni a régi kerékvágásba. Ugyanúgy teszek-veszek, intézem a dolgaimat, és végre visszaülhettem a volán mögé is, így már nem szorulok segítségre a közlekedésben sem. Az edzés egyelőre tilos, de már nagyon hiányzik. Tudom, hogy türelmesnek kell lennem magammal szemben, de inkább betartom az orvos utasításait, mintsem bármilyen komplikáció lépjen fel nálam. Jó, hogy le tudom kötni magam, nem csak a fekvéssel telnek a mindennapok, mert nagyon lassan teltek a napok. Úgy érzem, kezdek a régi lenni. Dolgozom azon, hogy a régi kerékvágásba álljon vissza az életem. Sajnos több szempontból is megborult az életem. Igyekszem minél hamarabb mentálisan is összeszedni magam”  - árulta el a Ripostnak.

A fiatal lány nemrég az Instagram-oldalán tartott egy kérdezz-feleleket, ahol az egyik követője megkérdezte, hogyan ünnepli a Valentin-napot, amire azonnal reagált is.

"Jelenleg nem élvez prioritást az életemben ez a nap, így nem tartom fontosnak azt, hogy kapjak valamit" - jött a válasz Paprika Dorinától, ami a szakítást nézve nem meglepő.