Megszólalt a szakításról Megyeri Csilla és párja

Megyeri Csilla
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, többen azt állították, hogy tíz év után szakíthatott Megyeri Csilla és párja, Zsolt, akik a híresztelések szerint szét is költöztek. Megyeri eleinte a kapcsolati gondjaikról beszélt, de a szakításról szóló pletykákat cáfolta. Most újra megszólalt párjával együtt, hogy mi történt közöttük valójában.
Vágólapra másolva!

A nyáron súlyos testi sértés áldozatává vált Megyeri Csillát nagyon megviselte a Campus Fesztiválon történtek, saját bevallása szerint ez is rányomta a bélyegét a párkapcsolatára, főleg úgy, hogy még most is zajlik a nyomozás az ügyben, még sokáig nem is sikerült azt lezárni.

Sokan úgy gondolták, hogy Megyeri és Molnár Zsolt kapcsolata végérvényesen megromlott, mert tíz év után sem vállaltak még gyereket és nem is házasodtak össze. Ők persze nem sürgetik egymást, most egy nagyobb lakásba költöztek, lehetséges már a családalapítási terveik miatt.

Most az egykori tévés elmagyarázta, hogy mi történt valójában kettejük között, közben még egy kis olajat is öntött a tűzre, ugyanis azt írta egy korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben párja fotójához: Szinglik éjszakája lesz Zsoltinál, sztárvendégnek pedig magát tüntette fel, ezzel üzenve a rosszindulatú peltykákat terjesztőknek.

- kezdte Megyeri Csilla, aki még párját is megjelölte a képen, hogy hová lehet írni az érdeklődőknek. De Molnár Zsolt sem hagyta szó nélkül a történteket.

Ezen csak röhögni tudsz, mert szánalmas, hogy emberek idáig tudnak süllyedni" - mondta felháborodva Molnár Zsolt.

Nem követem, nem nézem, nem az, hogy még kommentelgessek, meg gyártsam a hülyeséget róluk. Számomra ez nem okozna örömet, viszont úgy látszik, sokaknak egy érdekes páros vagyunk" - tette hozzá a Bors érdeklődésére az egykori tévés, aki most elmondta, hogy szándékosan oszt meg kevesebb információt a magánéletéről, a költözés után úgy döntöttek, hogy jobban megóvják a magánéletüket.