Miniszoknya, átlátszó felső és külföldi luxusnyaralás - így szilvesztereztek a magyar sztárok

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Nem unatkoztak a sztárok 2023-ban sem, sokan pedig hatalmas bulival ünnepelték az év utolsó napját - itt megnézheti, hogy töltötte a szilvesztert Zimány Linda, Jákob Zoltán, Rubint Réka, és hogy köszönt el az óévtől Tóth Gabi. December 31-én éjszaka sokan összegezték a velük történteket, míg mások csak megmutatták, hogyan és kikkel buliztak. Nézze meg, hogy szilvesztereztek a magyar sztárok!
Vágólapra másolva!

Stana Alexandra

A táncosnő elmúlt éve cseppet sem mondható unalmasnak, nemrég szakítottak Meggyes Dáviddal, így sok idő után újra szingliként szilveszterezett. Egy átlátszó felsőben jelentkezett a közösségi oldalán az év utolsó napján.

Berki Mazsi

Berki Mazsi éve is igazán tartalmas volt, állítása szerint újra rátalált a szerelem.

– írta.

Paprika Dorina

A TV2 Farm VIP című műsorának sztárja hatalmas átalakuláson ment keresztül. Egy betegség következtében negyven kilót fogyott, erre is utal újévi köszöntőjében.

Köszönöm a Jóistennek, hogy ezeket az élethelyzeteket ilyen fiatalon megtapasztalhattam! Ez az év nagyon nagy tanításokat adott nekem, sok emberi játszmából tanultam. Kíváncsian várlak 2024, nagyon remélem, hogy az én évem leszel! Boldog új évet kívánok! Köszönöm,hogy velem tartottatok ebben az évben! Jövőre újult erővel találkozunk! Remélem szerencsés leszel nekem 2024."

Több sztárért, fotóért lapozzon!