Egy vagyonba kerülnek a Nagy Ő evőeszközei

Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
Luxus, csillogás. Nemcsak méregdrága autói vannak Jákob Zoltánnak, a milliárdos az evőeszközökből is a legdizájnosabbakat veszi, árukat tekintve nincs határ, talán csak a csillagos ég.
Vágólapra másolva!

Versace tányérokból, méregdrága evőeszközökkel ette a rakottkrumplit a stáb a Nagy Ő forgatása során – derül ki Lékai-Kiss Ramóna közösségi oldalán, amit a Blikk szúrt ki. Egy ilyen villa akár 180 ezer forint is lehet, az üzletember nem véletlen szerezte be a dizájnos darabokat.

Forrás: Jákob Zoltán/Instagram

Egyszerűen azért, mert ezek a ruhák, tárgyak és kiegészítők a valódi luxus érzését adják. A világon mindenhol és mindenkinek ugyanazt üzeni a Medúza fej és a sorminta. Az a helyzet, hogy a márka nemcsak ruházatban, de lakberendezési tárgyakban is igen erős. Szeretem, hogy reggel beleugrom a papucsomba, kimegyek a nappalimba, megállok a váza mellett és minden mindennel összepasszol. Teljes étkészletem egyébként nincs. Mindenből kettőt-kettőt vettem. Azzal a céllal, hogy amikor majd megtalálom életem párját, megadhassam a módját egy kettesben elköltött reggelinek, ebédnek vagy vacsorának. Szeretném, ha a hölgy érezné, hogy mi ketten kiváltságosak vagyunk" – mondta a milliárdos.