Solti Ádám felesége váratlanul levelet írt férje szeretőjének

Solti Ádám
Vágólapra másolva!
Mint ismert, a színész évekig csalta a feleségét és gyereke is született a titkos kapcsolatból. 
Vágólapra másolva!

Solti Ádámnak a felesége mellett hosszú éveken át volt egy szeretője, akitől kisfia született. A viszonyra idővel fény derült, de Solti Berni végül megbocsátott a férjének. Mindeközben a házaspárnak éveken át tartó küzdelem, két méhen kívüli terhesség és öt sikertelen lombikprogram után idén nyáron megszületett a kisfia.

Solti Ádám és párja Forrás: TV2 Sajtószoba

Solti Ádám felesége, Berni, most a Storynak mesélt a helyzetről. "Szeretnénk, ha a kisfiú részese lenne az életünknek, Ezért vettem fel nemrégiben a kapcsolatot Ádám volt szeretőjével. (...) Röviden összefoglalva,

Azt is, hogy nem leszünk barátnők, de van bennünk pár közös dolog. Elsősorban az, hogy mindketten édesanyák vagyunk, a fiaink pedig testvérek" – magyarázta.

"Örülnék, ha normalizálódna a helyzet, ennek érdekében pedig félre tudnánk tenni a nézeteltéréseket. Tudom, ez nem megy egyik napról a másikra, de valahol el kell kezdeni, főleg a gyerekek miatt. Ők mindig testvérek lesznek, és szívből szeretném, hogy jó testvérek legyenek, olyanok, akik mindig, felnőttként is számíthatnak egymásra. E cél érdekében pedig most nekünk, szülőknek kell lépéseket tenni" – tette hozzá.