Az ismerősök beszélnek: Stana Alexandra már biztosan nem fogadja vissza Meggyes Dávidot

Stana Alexandra és Meggyes Dávid
Vágólapra másolva!
Hiába lett vége a TV2 show-jának, az énekes és akkori táncpartnere azóta is feltűnően sok időt tölt együtt. Sokak szerint Marics Peti miatt szakíthatott Stana Alexandra és Meggyes Dávid, de egyelőre nagy a titkolózás.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, végleges Stana Alexandra és Meggyes Dávid szakítása. Bár az üzletember próbálta visszaszerezni szerelmét, a Blikk információi szerint a táncosnő már nem akarja folytatni a kapcsolatukat, szeretne új életet kezdeni. Ebben pedig sokat segít neki Marics Peti, akivel a Dancing with the Stars vége óta is feltűnően sok időt töltenek együtt.

Mint írtuk, közel két év után megromlott a sztárpár kapcsolata, és Alexandra el is költözött a közös albérletből édesanyjához. Meggyes Dávid próbálta helyrehozni a kapcsolatot, de úgy tűnik, minden erőfeszítése hiábavaló volt, Alexandra ugyanis már nem akar békülni. Hogy végleges a szakítás, azt jól bizonyítja, hogy a korábbi közös fotóikat mind a ketten letörölték közösségi-oldalaikról, csupán a nemrég véget ért Párharc című műsor miatt készült két képüket hagyták fent.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid a Párharcban szerepeltek együtt legutóbb tv2

Dávid már a Dancing with the Stars döntőjére is úgy érkezett, hogy nem voltak egy pár, ám szerették volna elkerülni a találgatásokat, ezért jelent meg a nézőtéren. Szandi most magára koncentrál, és igyekszik minél több időt a családjával és a mindazokkal tölteni, akik igazán közel álnak hozzá" – mesélte Stana egyik ismerőse a lapnak.

Közéjük tartozik Marics Peti is, akivel a TV2 táncos show-ja után is tartják a kapcsolatot, és feltűnően sok időt töltenek együtt. A ValMar tagjának 24 órán át elérhető Instagram-történetéből például kiderült, hogy csütörtök este is együtt vacsoráztak Holdampf Lindánál, nem csoda, hogy kapcsolatukról elindultak a pletykák.

Marics Peti és Stana Alexandra remekül szerepeltek együtt Fotó: Csudai Sándor - Origo

– jelentette ki a műsor egyik stábtagja.

Tény, hogy egyre több jel utal arra, hogy Alexandra új fejezetet akar nyitni az életében. Ennek egyi jele, hogy 36 millió forintért meghirdette XVIII. kerületi lakását.