Ezért került kórházba Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

Tóth Gabi és Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Nehéz dolga volt Krausz Gábornak a Dancing with the Stars döntőjében, ugyanis közben a négyéves kislánya, Hannaróza miatt aggódott, aki a héten kórházba került. A sztárséf nem beszélt a kamerák előtt a családi problémákról, most utólag elárulta, mi történt valójában a kislánnyal.
Vágólapra másolva!

Idén már másodjára került kórházba Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, akit márciusban egy komoly tüdőgyulladás miatt kellett az intézményben kezelni. Szüleit akkor is nagyon megviselte, hogy a kislányuk ilyen súlyos állapotba került, ezért is volt nagy az ijedtség a mostani betegségénél.

- mondta Krausz Gábor, aki ígéretét betartva, vasárnap már családi körben köszöntötte a kis Hannarózát a negyedik születésnapján, aki szerencsére gyorsan jobban lett a kórházban.

A Dancing with the Stars győztese azt is elárulta, hogy most pár napig ő vigyáz a kislányra, ugyanis hamarosan új fejezet kezdődik az életében, ugyanis egy új szállodalánc felkérésére Ausztriában fog dolgozni, mint a hotel új vezető séfje, akinek az a feladata, hogy kialakítsa a gasztronómiai tematikát.

Senkinek nem kívánom azt az ijedséget, amikor apaként megtudja, hogy a gyermeke kórházba került, de Hannaróza jó kezekben volt, és hamar meg is gyógyították" - mondta a Borsnak Krausz Gábor, aki nagyon hálás az orvosoknak, hogy ilyen gyorsan segítettek a kislányon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!