Berki Mazsi bevallotta: tízmilliókat kereshettek az átveréssel

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Médiatörténeti pillanat volt, amikor 2021. november 4-én egyszerre tízezrek kezdték figyelni „élőben", ahogy Berki Krisztián feleségénél megindult a szülés. Berki Mazsi elismerte, hogy valójában egy rögzített felvétel indult el, ő pedig már kislányával a kezében figyelte, ahogy érkeznek a nézők, és ezzel együtt a pénz is.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián egy hónappal a kislánya érkezése előtt jelentette be, hogy egy testkamerával közvetíti majd a felesége szülését. Rengetegen fogadták örömmel a lehetőséget, hogy beleshetnek egy ismert házaspár életének talán legintimebb és egyben legszebb pillanataiba és még többen voltak azok, akiket kiakasztott, hogy a bővülő család gyakorlatilag pénzzé teszi kislányuk születésének körülményeit, illetve hang és képanyagát.

Mazsi és Krisztián

pár forint híján 1500 forintot kértek

azoktól, akik a vajúdás utáni eseményeket is követni szerették volna a direkt erre a célra létrehozott weboldalon.

Berki Mazsi közel két évvel az események után, Hajdú Péternek vallotta be, hogy átverték az előfizetőket, hiszen csúsztatott élő adást indítottak, vagyis akkor kezdődött az adás, amikor a kis Emma már megszületett és édesanyja keblén pihent.

Berki Mazsi Frizbi TV

– Nem élőben ment, mert nem engedtem, hogy élőben menjen – kezdte vallomását Mazsi, aki már nem is emlékszik pontosan, miért nem lehetett látni az utolsó pillanatokat, amin

a pár egyes becslések szerint több tízmillió forintot kereshetett.

Bár valóban egy gigantikus csalás beismerését kapják majd az arcukba Hajdú Péter nézői péntek este, de valójában ennek jogi értelemben már semmi jelentősége sincsen, hiszen a szabálysértésnek minősülő tett elévülési ideje mindössze hat hónap. A befizetett összeg mélyen az 50 ezer forintos szabálysértési értékhatár alatt van, így csak jelképes a károkozás – magyarázta a Borsnak Lichy József, ügyvéd.