Új fotó került elő a Loch Ness-i szörnyről, a kutatók is elképedtek

Skócia, Loch Ness Drumnadrochit, Urquhart kastély
A Loch Ness Skócia második legnagyobb tava, az Urquhart várral a partján
Vágólapra másolva!
Egy Nessie-vadász megosztott egy fotót, amelyen egy furcsa forma látható a híres Loch Nessben. Azt állítja, hogy a kép egyértelmű bizonyíték a legendás lény létezésére. A képért lapozzon!
Vágólapra másolva!

Skócia egyik leghíresebb lakója egy mitikus lény, a Loch Ness-i szörny, más néven Nessie. Bár létezését soha nem sikerült bizonyítani, de bizonyos értelemben nagyon is valóságos: a lény hosszú évtizedek óta rengeteg pénzt keres a skót turizmusnak, a gazdasági hatása összevethető egyes törpeállamok teljes GDP-jével is.

A Loch Ness az Urquhart várral a partján Forrás: Hemis via AFP/BOIGONTIER Pascale et Bruno / hemis.fr/Boigontier Pascale Et Bruno / He

Sokan szeretnek hinni különleges lényekben, mint a Jeti vagy Bigfoot, és így vannak ezzel a Loch Ness-i szörny hívei is, noha soha nem került elő egyértelmű bizonyíték arra, hogy egy vagy több prehisztorikus állat élne a tóban.

Most egy John Howie nevű férfi fotózott egy Nessie-alakú valamit, mielőtt az eltűnt a vízben. A képet megosztotta a Loch Ness Centre-vel, amely szerint ez a "legegyértelműbb bizonyíték" arra, hogy a szörny létezik. A szemtanú szerint az alak, amely becslése szerint körülbelül 15 láb (4,6 méter) hosszú lehetett, lassan mozgott a fák, a part felé.

A friss képért lapozzon!