Eltolta magától lányát Berki Mazsi, elzárkózik tőle

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Berki Mazsi hosszú idő után szólalt meg a magánéletéről Hajdú Péter műsorában, ahol kitálalt Berki Krisztiánról, a házasságukról és arról is, hogyan él azóta kislányával és új szerelmével, Zoltánnal. Az özvegy egy megrázó dolgot is elárult, ami a kislányával, Emmával való kapcsolatát érintette.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi sok részletet elárult egykori házasságáról Berki Krisztiánnal, aki az özvegy szerint megcsalta őt, míg ő a kórházban volt az akkor újszülött Berki Emmával. Azt állítja, hogy ő ezek ellenére sem tervezte elhagyni a férjét, és bár nagyon sok vita és nézeteltérés volt közöttük, ő mégis úgy gondolta, hogy meg fogják oldani a problémáikat.

Berki Mazsi férje temetésén mondott gyászbeszédet Fotó: Koncz Márton - Origo

Majd Berki Krisztián váratlan halála átírta a terveiket, Berki Mazsi magára maradt a közös kislányukkal. A gyász nagyon furcsa reakciót váltott ki belőle, ami a kis Emmára is nagy hatással volt akkoriban.

De azért, hogy ne érjen még nagyobb veszteség, nehogy az legyen, hogy a lányomat is valaha elveszítem: elkezdtem eltolni magamtól. Ez egy nagyon érdekes reakció" - magyarázta a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban Berki Mazsi, aki azt állítja, hogy azóta sem képes úgy viszonyulni a kislányához, mint férje halála előtt.

Ez egyébként nagyon sok emberrel így van a környezetemben. Félek egy bizonyos körön belül engedni személyeket, mert rettegek, hogy elveszíthetem őket" - magyarázta az özvegy arról, hogy miért viselkedik távolságtartóan saját gyerekével is.