Döbbenetes, mi történt Berki Mazsival - teljesen felismerhetetlen lett

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi az elmúlt egy évben külsőre egy teljesen más ember lett. Berki Krisztián özvegye megnagyobbíttatta a melleit, feltöltötte az ajkait, a haját pedig kiszőkítette. Nem ő az egyetlen a magyar celeb, aki szinte árnyéka egykori önmagának. Összeszedtünk néhányat azok közül, akiken jól látszik, kés alá feküdtek. 
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi

A követők mindent kiszúrnak. Így volt ez a celeb szájfeltöltésével kapcsolatban is.

Tuti, hogy volt egy kis töltike. Múltkor valaki írta itt, hogy a mell után a szája következik. Nem kellett sokat várni, és igaza lett" – írta egy követő. A celeb nem titkolta, plasztikai sebésznél járt.

Berki Mazsi szájfeltöltés előtt és után Forrás: Origo

– magyarázta Berki Mazsi. Ez nem az egyetlen változás Berki Krisztián özvegyének testén, az édesanya ugyanis megcsináltatta a melleit, amik most még nagyobbnak tűnnek.

Hogy mi áll a drasztikus változás hátterében, nem tudni, de könnyen lehet, hogy Berki Mazsi új párjának, Zoltánnak szeretne még jobban tetszeni. Olyannyira, hogy a haját is kiszőkítette.

Viszont a régi Mazsi nekem jobban tetszett. Legalább öt hasonló kinézetű hölgyet tudnék most itt megemlíteni, akik műszájjal, műmellel, s póthajjal hódítanak, és gyakorlatilag ugyanúgy néznek ki, mint most Te. Az "érték" nem itt kezdődik, te ezektől sokkal különb ember vagy" – írta a celeb egyik követője őszintén.

Horváth Gréta

A celebet egy óriás csalódás érte, ugyanis Meggyes Dávid elhagyta őt Stana Alexandra miatt.

Így nézett ki Horváth Gréta celebkarrierje kezdetén TV2

Az édesanya nem tétlenkedett a válás után. Mindig is csinos volt, de úgy döntött, elkezd dolgozni önmagán, és ennek meglett az eredménye. Azóta egy remek párkapcsolatban él, és teljesen megváltozott a külseje.

Azt aki mindig is lenni akartam! Nyilván nem könnyű, sőt nagyon nehéz és félelmetes, de minden démonom ami a fejemben van, és a visszatartó hiedelmeket, szó szerint nyesem le. Kegyetlenül" – magyarázta közösségi oldalán Horváth Gréta. Újult megjelenéséhez nem csak a lelki és fizikai munka járult hozzá, a celeb többször is kés alá feküdt. Megcsináltatta többek között az orrát, már csak a legbonyolultabb műtét, a hasplasztika van hátra.

Zimány Linda

Zimány Linda tinédzserként lett ismert, az elmúlt több mint húsz évben azonban olyan sokszor feküdt kés alá, hogy szinte rá sem lehet ismerni. A modellt rengeteg kritizálták a műtétek miatt, amiket ő egyébként egyáltalán nem titkolt soha.

Zimány Linda most és régen, még a plasztikai műtétei előtt Forrás: Zimány Linda

Ezeket soha nem is titkoltam, és szerintem nincs is ezzel gond" – nyilatkozta Zimány Linda.

Megbeszéltük az orvosommal akkor, hogy az implantátumot tíz év elteltével majd "illik" kicserélni, hiszen neki is fontos az én egészségem és a testem is sokat fog változni ez alatt az idő alatt."

A cikk folytatásáért lapozzon!