Felismerhetetlenné műttették magukat az Olsen-ikrek - képek

Olsen ikrek
Vágólapra másolva!
Egyes sztárok a nagy áttörés ellenére sem tudják fenntartani sem a közönség, sem a producerek figyelmét. Sok színész esetében azt gondolták, hogy fényes karrier áll előtte, mégis hamar lecsúszott és eltűnt a süllyesztőben, egyeseket ma már fel sem ismernének az utcán. Persze van, aki próbálkozik a visszatéréssel és egy-két kisebb szerepet még megszerez magának, de ezek már közel sem olyan népszerűek, mint fénykorukban.
Vágólapra másolva!

Amanda Bynes

Az egykori tinisztár, Amanda Bynes a közönség nagy kedvence volt a kétezres évek elején. Az egyik legígéretesebb fiatal színésznőnek tartották, felfelé ívelt karrierje, majd hirtelen eltűnt a képernyőről.

Mint később kiderült, nem tudta feldolgozni a sikert és összeroppant a nyomás alatt, kilenc évig élt hivatalos gyámság alatt.

Bynest tavaly nyáron felmentette a bíróság szülei felügyelete alól, de úgy tűnik, hogy elhamarkodták a döntést. Nemrég arról cikkeztek a bulvárlapok, hogy a 37 éves színésznőt meztelenül látták az utcán sétálni, aki egy autóstól kért segítséget és azt állította, hogy idegösszeroppanása volt.

Amanda Bynes még sikeres színésznőként, ahogyan a világ emlékszik rá Fotó / AFP
Amanda Bynes 2018-ban Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Ashley Tisdale

A 37 éves Tisdale a Disney Channel felfedezettje, a kétezres években nagyon népszerű volt, nemcsak színész-, hanem énekesnőként is. Az akkori népszerű tinifilmnek, a High School Musicalnek köszönhette az áttörést, majd áttért az énekesi karrierjére, mellyel szintén hirtelen sikereket ért el. Majd kevesebb felkérést és egyre kisebb szerepeket kapott. Tulajdonképpen a mai napig aktív színész és szinkronszínész, de nem kap komolyabb lehetőséget, így sokan már nem futnak össze a nevével.

A High School Musical sztárjai Forrás: Disney Channel
Ashley Tisdale szinte semmit sem változott az évek során Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Vivien Killilea

Josh Hartnett

Hartnett valódi ügyeletes szívtiprónak számított a kétezres évek elején és a filmes szakma is ígéretes tehetségnek tartotta. Olyan filmekben szerepelt, mint a Pearl Harbor, A sólyom végveszélyben vagy a 40 nap és 40 éjszaka. A 44 éves színész meglehetősen sokáig tartotta fenn a sikeres karriert, majd nem tudni milyen okból, hirtelen eltűnt. Legutóbbi jelentősebb munkája a Londoni rémtörténetek című sorozat főszerepe volt 2016-ban, azóta csak az év elején megjelent Fortune hadművelet – A nagy átverés című mozifilmben szerepelt Hugh Grant és Aubrey Plaza oldalán.

A Sólyom végveszélyben című filmben Forrás: Origo
Josh Hartnett első gyereke születése után, 2015-ben Forrás: Northfoto

A cikk folytatásáért lapozzon!