Kikéri magának a súlyáról szóló kritikákat Singh Viki

Singh Viki
Vágólapra másolva!
Singh Viki nemrég bevallotta, hogy felszedett pár kilót, de büszkén mutatja meg bájait a rajongóinak, akik közül néhányan úgy vélik, az énekesnő már túlzásba viszi a magamutogatást.
Vágólapra másolva!

A negatív, kritizáló kommentektől, melyet új, merészebb stílusa miatt kapott, nagyon dühös lett Singh Viki és valódi kommentháborúba keveredett a követőkkel, akiknek ő is keményen visszaszólt. Most úgy érezte, hogy elmagyarázza miért érezte szükségét a stílusváltásnak, bár úgy érzi, hogy normális esetben egyáltalán nem kéne magyarázkodnia.

Singh egy videóban fejtette ki hivatalos Instagram-oldalán, hogy mennyire rossz az a testképideál, amit mostanában elfogadottnak tart a társadalom. Ő maga egy átlagos M-es méret és szerinte sem neki, sem másnak nem kell azért sanyargatnia magát, hogy csont és bőr legyen, főleg nem elrejteni a nőies formákat.

"FONTOS!!A NORMÁLIS női test, az nem jelent TÚLSÚLYT!! Az M/L az NEM KÖVÉR!!! De még az XL sem!!! A hajamat eldobom az ilyen kommentektől!! Nyilván jólesik, de azért valljuk be hogy

ijesztő, hogy merre felé tart a világ, és hogy teljesen normális csinos lányoknak mennyire nincs önbizalma!

Mennyire sulykolják azt belénk, hogy csak az a szép aki 20 kg vasággyal!! Pedig higgyétek el , hogy nem ez a trend már szerencsére..." – kezdte Instagram-oldalán az énekesnő, aki nem hajlandó tovább rejtegetni nőiességét és továbbra is hirdetni fogja az egészséges testkép népszerűsítését.