Ezzel a tévével úgy játszhatunk, hogy nem kell hozzá konzol sem

Sony, tévé, konzol, játék, PS4, PS5
Ezzel a rendszerrel akkor is játszhatunk a Playstation játékainkkal, ha a konzol épp nincs velünk.
Vágólapra másolva!
A Sony bejelentette, hogy már elérhető PS Remote Play funkció a Sony Bravia XR A95L televíziókon az új Google TV-s PS Remote Play alkalmazással.
Vágólapra másolva!

A PS Remote Play egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, hogy a Playstation 4 és 5 konzolról távoli hozzáférést biztosít a játékhoz. Helyszíntől függetlenül, ha van egy kompatibilis eszközünk vagy az A95L tévé nagysebességű internetkapcsolathoz van csatlakoztatva, akkor kihasználhatjuk a PlayStation erejét, és élvezhetjük a konzolra telepített kedvenc PS5 és PS4 játékainkat. Ez a lehetőségek új világát nyitja meg, biztosítva a játékosok számára, hogy otthonuktól távol is hozzáférjenek konzoljukhoz és folytassák kalandjaikat.

A Sony A95L TV-kkel a PS Remote Play lehetővé teszi a játékosok számára, hogy könnyedén váltsanak a készülékeik között, és ott folytassák a játékot, ahol abbahagyták, így biztosítva a megszakítás nélküli izgalmat.

A BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED TV az egyik első olyan Google TV, amely kihasználja a PS Remote Play funkció előnyeit. Az A95L a frissített XRTM kognitív processzorral rendelkezik, amely a teljesen új XR Clear Image technológiával rendelkezik. Ez a technológia javítja a zajcsökkentést és a mozgással kapcsolatos tisztaságot, csökkenti az elmosódást, és akciódús jeleneteket hoz létre.

Ezzel a rendszerrel akkor is játszhatunk a Playstation játékainkkal, ha a konzol épp nincs velünk. Forrás: Origo

Az A95L emellett rendelkezik az Acoustic Center Sync funkcióval, amely szinkronizálja a tévé hangrendszerét egy kompatibilis Sony házimozi-rendszer középső csatornájával, ami központi hangszóróként funkcionál. A még intenzívebb hangélményre vágyó fogyasztók számára mindegyik modell a Sony soundbarokkal együttműködve 360 Spatial Sound Mapping funkciót is kínál, amely fantomhangszórókat és hangmező-optimalizálást generál. A tévékészülékek Acoustic Surface Audio+ funkcióval lettek ellátva, amelynek aktivátor elemei rezegve a teljes képernyő hangzását produkálják, tökéletesen illeszkedve a képernyőn megjelenő tartalomhoz.

Ezzel a rendszerrel akkor is játszhatunk a Playstation játékainkkal, ha a konzol épp nincs velünk. Forrás: Origo

A Game Menu lehetővé teszi, hogy a Black Equalizer segítségével a felhasználók növeljék a fényerőt a sötét területeken, ezáltal pedig könnyebben észrevegyék a tárgyakat és az ellenfeleket, és a hatféle célkereszt segítségével könnyedén célba vehetik ellenfeleiket. Idén újdonság a képernyő méretének testreszabása a Screen Size funkcióval, hogy kisebb, fókuszált képernyővel lehessen koncentrálni a játékra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!