Csak egyszer megnézhető üzenetek jönnek a WhatsAppba

WhatsApp
Vágólapra másolva!
Az egy idő után eltűnő üzenetek mellé érkezhetnek a csak egyszer megtekinthető üzenetek a nagyon népszerű csevegős programba.
Vágólapra másolva!

A Facebook (Meta) alá tartozó termékek közül talán a WhatsApp az egyetlen, ami nagyon szépen fejlődött az elmúlt hónapokban. Már létre lehet hozni avatárokat, közösségi beszélgetéseket, illetve egy ideje már végre saját magunknak is küldhetünk üzenetet a rendkívül biztonságos csevegőszolgáltatásban.

Forrás: WhatsApp

Most úgy tűnik, hogy a WhatsApp egy másik, inkább biztonsági jellegű szolgáltatással bővülhet, ami egyelőre még csak bétateszt jelleggel érhető el néhány felhasználó számára.

Ennek a lényege, hogy küldhetünk majd olyan üzeneteket is, amiket csak egyszer lehet megnézni, és utána örökre eltűnnek.

A WhatsApp egyébként már rendelkezik egy hasonló lehetőséggel: ott beállíthatjuk, hogy az elküldött üzenetek egy megadott idő után semmisüljenek meg. Most vagy emellé, vagy ennek a helyére érkezik az új lehetőség, ahol viszont időtől függetlenül, de csak egyszer lehet majd megtekinteni az adott üzenetet. Ráadásul ezeket az üzeneteket kimásolni sem lehet, és képernyőképet sem lehet készíteni róla.

Persze, mindig ott van a lehetőség, hogy mondjuk egy másik eszközzel lefotózzuk az üzenetet, tehát semmi sem lesz soha teljesen biztonságos, de ez jelen esetben már nem a WhatsApp hibája.