Kiváló áron jön a családi és baráti Xbox Game Pass

microsoft xbox game pass ultimate friens and family
Fejenként kétezer forintba sem kerül majd az Xbox Game Pass Ultimate a családi és baráti előfizetéssel
Vágólapra másolva!
Öt fiókon teszi lehetővé a játékot, két országban vette kezdetét az előfizetés tesztelése.
Vágólapra másolva!

Megkezdődött Írországban és Kolumbiában a hetek óta pletykált, csoportos Xbox Game Pass Ultimate előfizetés tesztelése. Az Xbox Game Pass Friends & Family névre keresztelt csomag összesen öt felhasználói fiókon teszi lehetővé a Microsoft szolgáltatásának használatát, az ajánlat legnagyobb megkötése, hogy az előfizetői csoport tagjainak egy országban kell élniük.

Ideális esetben fejenként kétezer forintba sem kerül majd az Xbox Game Pass Ultimate a családi és baráti előfizetéssel Forrás: Microsoft

Az íreknél 22 euró a Friends & Family csomag havidíja, ami olyan 8800 forintot jelent, így ha sikerül családtagokkal és barátokkal kitölteni az összes elérhető helyet, akkor a tagok fejenként 1760 forintért kapnak hozzáférést az Xbox Game Pass Ultimate összes előnyéhez. Hazánkban az egy felhasználói fiókos Ultimate-előfizetés alapesetben 4190 forintba kerül, azaz drámai megtakarításról beszélünk.

Az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatásra előfizetők Xbox Live Gold tagságot kapnak, digitálisan xboxos és számítógépes játékokat bérelhetnek, felhős futtatással a támogatott xboxos címekkel akár a mobiljaikon is játszhatnak, ráadásul hozzáférnek az EA Play játékbérlőben lévő termékekhez.

Egyelőre nem világos, hogy mikor válhat általánosan elérhetővé a Game Pass által támogatott országokban a családi és baráti előfizetés.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!