Megállíthatatlanul menetel az Xbox Game Pass

microsoft xcloud xbox game pass ultimate
Kezdődik számítógépeken és az Apple eszközein az xCloud tesztelése
Vágólapra másolva!
Elszólta magát az előfizetői bázis méretéről a Take-Two kiadó ügyvezetője.
Vágólapra másolva!

Jó eséllyel kevesek meglepetésére továbbra is tarolhat az Xbox Game Pass havidíjas előfizetés, a januárban hivatalosan bejelentett 18 millió után mára 30 millió környékén lehet a felhasználói bázisa. Az éppen aktuális számot Strauss Zelnick, a Take-Two játékkiadó ügyvezetője kotyogta ki a TheGrillnek adott interjúja során, amelyen szintén vendégként az Xbox-üzletág vezetője is jelen volt. Phil Spencer sem megerősíteni, sem megcáfolni nem volt hajlandó a számot.

A kép csak illusztráció Forrás: Microsoft

Az Xbox Game Pass a jelenlegi messze legjobb értékű játékszolgáltatás, az Xbox One és Xbox Series konzolok mellett Windows 10/11-es számítógépeken is elérhető játékbérlővel a gamerek itthon havi 3000 forintért száznál is több játékhoz férnek hozzá, ráadásul a Microsoft Game Studios által készítettek az első naptól fogva bekerülnek a repertoárjába.

Az előfizetés az Xboxok legfontosabb fegyvere a PlayStationök ellen, tömegek számára teszi megfizethetővé a konzolos játékot, kontextusként az új nagy költségvetésű termékek teljes áron 18-24 ezer forintba is kerülhetnek.

Az előfizetésnek van még egy 4190 forintos Ultimate változata is, ezzel egyrészt az EA egyes játékai is elérhetőek, másrészt pedig tartalmazza az xboxos játékok felhős futtatásának lehetőségét, ezzel megfelelő netkapcsolat birtokában játékkonzol és gamer PC nélkül is játszhatóak a támogatott játékok.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!