Felár nélkül bekerül az EA Play az Xbox Game Passbe

xbox game pass pc ultimate ea play játékbérlő videojáték
Felár nélkül bekerül az EA Play játékbérlő kínálata az Xbox Game Pass for PC és Xbox Game Pass Ultimate játékbérlőkbe
Vágólapra másolva!
A jövő héten viszont erősen megemelkedik a PC-s játékbérlő ára.
Vágólapra másolva!

Nem csak az Xbox Series X és az Xbox Series S konzolok megjelenési idejét és árát jelentette be tegnap a Microsoft, hanem egy további, a Sony számára végtelenül kellemetlen lépéssel is előállt: még idén felár nélkül beépíti az Xbox Game Pass for PC és az Xbox Game Pass Ultimate digitális játékbérlő szolgáltatásokba az EA Play (korábban EA Access / Origin Access) játékbérlőt. A fejlesztés hatvannál is több játékkal fogja bővíteni a Game Pass kínálatát, többek közt a Mass Effecthez, a Battlefieldhez, a Need for Speedhez, vagy a FIFA-hoz hasonló, népszerű címek is vannak benne.

Felár nélkül bekerül az A Play játékbérlő kínálata az Xbox Game Pass for PC és Xbox Game Pass Ultimate játékbérlőkbe Forrás: Origo

Mindez azt jelenti, hogy aki előfizet az Xbox Game Pass Ultimate csomagra, az Xbox One és Xbox Series konzolokon, továbbá Windows 10-es számítógépeken megkötések nélkül játszhat több száz játékkal. Emellett Xbox Live Gold tagságot kap, az xCloud jóvoltából pedig szeptember 15-től az androidos mobiljára vagy tabletére is rengeteg xboxos játékot streamelhet az interneten keresztül. Idővel ez a streamelési lehetőség Xboxon és PC-n is elérhetővé válik majd.

Hazánkban havi 4190 forintba kerül az Xbox Game Pass Ultimate.

Ezzel együtt a Microsoft szeptember 17-én kiveszi az Xbox Game Pass for PC-t a bétából, így a bevezető 1390 forintos havidíj helyett ezután már havi 3000 forintba kerül majd a szolgáltatás.

Forrás: Origo

A Game Pass Ultimate drámai bővítésének bejelentésével újabb komoly gyomrost kapott a Sony, hiszen a Microsoft a konzolos világban példa nélküli értéket tud olcsón biztosítani a meglévő és hamarosan piacra kerülő Xboxok tulajdonosainak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!