Vágólapra másolva!
A 60-szoros ír válogatott labdarúgót, Shane Duffyt őrizetbe vették, mert ittas vezetés miatt okozott balesetet.

Ittas vezetés miatt őrizetbe vették az ír válogatott hátvédet

A 32 éves Duffyt a Norwich melletti Hethersettben tartóztatták le hétfőn késő este, miután két jármű ütközött, és a hírek szerint az egyik autót az ír futballista vezette, aki ráadásul ittas állapotban volt.

"A norfolki rendőrség szóvivője elmondta: A rendőrséget május 6-án, hétfőn 21:05-kor hívták a Queen's Roadra, Hethersett államban, miután két jármű ütközéséről érkeztek jelentések. 

A mentők a helyszínre érkeztek, és egy 30 év körüli férfit ittas vezetés gyanúja miatt letartóztattak.

A tettest a Wymondhami Rendőrségi Nyomozóközpontba szállították kihallgatásra. Senki sem sérült meg a balesetben" - olvasható a jelentésben.

Duffy klubja, az angol másodosztályban (Championship) szereplő Norwich City is reagált a játékosával kapcsolatos hírekre. 

A Norwich City Football Club tudomást szerzett egy incidensről, amely az első csapat egyik játékosát érinti. A klub a saját fegyelmi eljárásának megfelelően belsőleg vizsgálja az ügyet

- mondta a klub szóvivője.

A Norwich együttese a Premier League-be történő feljutásért küzd a szezon végén, a csapat vasárnap a Leeds United ellen lép pályára, de az még nem dőlt el, hogy Duffy játszhat-e azon a találkozón.

A 32 éves középhátvéd a mostani idényben 38 meccsen lépett pályára, ezeken egy gólt szerzett. Duffy az ír labdarúgó-válogatottban is alapember, a nemzeti együttesben 60 fellépésén 7-szer volt eredményes.