Vágólapra másolva!
A listavezető Arsenal 3-2-re nyert a Tottenham Hotspur vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában, ám a meccs után hatalmas botrány tört ki, ugyanis a szurkolók összecsaptak a rendőrökkel.

Az Ágyúsok úgy arattak győzelmet a városi rivális otthonában, hogy már a szünetben háromgólos előnyben voltak. Az Arsenal sorozatban a negyedik észak-londoni derbin nem kapott ki a Spurstől, és Mikel Arteta csapata továbbra is egy ponttal vezeti a Premier League tabelláját a címvédő Manchester City előtt, amely azonban egy meccsel kevesebbet játszott.

Az Arsenal az első félidőben kivégezte a Tottenhamet
Fotó: AFP

A mérkőzés után ijesztő jelenetek zajlottak le, amikor a rohamrendőrök összecsaptak a Tottenham szurkolóival a stadion előtt. A közösségi médiában megjelent felvételeken látható, amint néhány szurkoló a földre került, miközben a rendőröket különböző tárgyakkal és üvegekkel dobálták. 

Figyelmetlen Arsenal-szurkoló az oka mindennek?

A The Sun beszámolója szerint a hazai drukkerek dühét az váltotta ki, hogy a londoni rangadó alatt egy Arsenal-szurkoló a Spurs szektorában foglalt helyet, és hevesen ünnepelte csapata győzelmét. Mint kiderült, a szurkoló véletlenül rossz helyre vett jegyet.

"Sydneyből érkeztem előző este, majd egyenesen a Tottenham stadionjába jöttem. A jegyemet még otthon, Ausztráliában vettem. Nem vettem észre, hogy a Tottenham szektorába foglaltam helyet. Felmentem a lelátóra, és akkor láttam meg, hogy az összes Arsenal-szurkoló máshol van. Őszintén szólva nem tudtam visszafogni magam” – mondta az Arsenal szurkoló. 

Az Arsenal győzelmével továbbra is őrzi első helyét a Manchester City előtt, míg a Szoboszlai Dominiket foglalkoztató Liverpoollal szemben már öt pont az előnye, így lassan kijelenthető, hogy a Liverpool kiszállt a bajnoki címért folytatott versenyfutásból. 

Kapcsolódó cikkek:

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.