Vágólapra másolva!
Az utóbbi napokban a nemzetközi sportsajtó már kész tényként kezeli, hogy a portugál Rúben Amorim érkezik a szezon végén távozó Jürgen Klopp vezetőedző helyére a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool labdarúgócsapatához. A Sporting edzője azonban azt állítja, hogy még senkivel sem tárgyal az angol csapat vezetői közül.

A hét elején több hiteles forrás is arról számolt be, hogy A Sky Germany kedden arról számolt be, hogy Rúben Amorim már szóbeli megállapodást kötött a Premier League-ben szereplő Liverpoolal. A sajtóértesüléseket a Liverpool vezetősége határozottan cáfolta, most pedig a portugál edző és azt állítja, hogy senkivel sem tárgyalt az angol csapat részéről. 

Nem találkoztam senkivel a Liverpooltól semmilyen interjú céljából, és nincs megállapodás, ez nem igaz! 

- mondta Rúben Amorim csapata csütörtöki sajtótájékoztatóján. 

„A Sporting edzője vagyok, itt akarok nyerni, és 

nem tárgyaltam egyetlen klubbal sem. Semmiben nem állapodtunk meg. Fejezzük be ezt a történetet. Ez volt utolsó alkalom, hogy a jövőmről beszélek

 – mondta a portugál szakember, akiről a hét elején azt írták, hogy hároméves szerződésben állapodott meg a Premier League-ben szereplő klubbal. 

Rúben Amorim a legesélyesebb a liverpooli kispadra
Fotó: AFP/Gabriel Bouys

Amorim azt követően lett a legesélyesebb a liverpooli kispadra, miután Xabi Alonso úgy döntött, hogy marad a Bayer Leverkusen vezetőedzője. 

A portugál edző vezérletével a Sporting csodás szezont fut, a csapat 27 forduló után magabiztosan vezeti a bajnokságot a Benfica és a Porto előtt, valamint bejutott a Portugál Kupa döntőjébe is.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.