Vágólapra másolva!
A Liverpool korábbi játékosa, a Bayer Leverkusen jelenlegi sikeredzője döntött, és egyértelműen jelezte az angol klubnak, hogy nem szeretne Jürgen Klopp örökébe lépni. Így most a portugál Sporting edzője, Ruben Amorim lépett elő első számú esélyesnek.

Szomorkodhatnak Liverpoolban, mert a világ jelenleg egyik legjobb edzője mondott nekik nemet. Ugyanakkor legalább annak örülhetnek, hogy a Bayern München is hoppon maradt, Alonso ugyanis kitart a Leverkusen mellett, ott képzeli el a folytatást.

Így jelenleg két név maradt a kalapban: a Brightont irányító Roberto De Zerbi, aki mellett a Premier League tapasztalat, illetve a jelenleg legesélyesebbnek tartott Sporting-edző, Ruben Amorim, aki mellett pedig fiatalos lendülete szól. A hírek szerint Amorim remekül szerepelt az első tesztkörön, így hamarosan interjúra várják az Anfield Roadra.

 A 43 éves korábbi 114-szeres világ- és kétszeres Európa-bajnok focista 2022 óta irányítja a Bayer Leverkusent, amelyikből egyetlen szezon leforgása alatt valóságos csodacsapatot épített: a gyógyszergyáriak 26 forduló után veretlenül vezetik a Bundesligát, 10 ponttal megelőzve a címvédő Bayern Münchent. Ráadásul minden sorozatot - bajnokság, kupa, Európa-liga - figyelembe véve az öt nagy top liga egyetlen veretlen csapata az idényben.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek: