A Liverpool már novemberben tárgyalt Klopp utódjával

Jürgen Klopp, Liverpool
Liverpool's German manager Jurgen Klopp gestures on the touchline during the English Premier League football match between Liverpool and Newcastle United at Anfield in Liverpool, north west England on January 1, 2024. (Photo by PETER POWELL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Egy francia lapra hivatkozva arról cikkeznek Angliában, hogy a Liverpool már novemberben tárgyalt Xabi Alonsóval, hogy legyen ő a távozó Jürgen Klopp utódja az angol csapatnál.

Jürgen Klopp sokkoló bejelentése után még mindig találgatnak

A spanyol Xabi Alonso a legesélyesebb arra, hogy a távozását januárban bejelentő Jürgen Kloppot kövesse a Liverpool menedzsereként. A német szakember nyolc és fél év után távozik a szezon végén, ezt januárban jelentette be.

Jürgen Klopp a szezon végén távozik Forrás: AFP/Peter Powell

A Liverpool szurkolói amellett, hogy a német távozásán sajnálkoznak, egyértelműen azt szeretnék, ha a csapat korábbi sztárja, a világbajnok Xabi Alonso legyen Szoboszlai Dominikék új menedzsere. Alonso jelenleg a Bayer Leverkusen edzője és Németországban még mindig veretlen a szezonban a csapatával, ami nem rossz ajánlólevél.

A francia Foot Mercato szerint Alonsóval már novemberben tárgyaltak az angolok, hiszen azt Klopp is elárulta, hogy a klubvezetőket már novemberben tájékoztatta a döntéséről.

A Leverkusennél reménykednek, hogy a listavezető meg tudja tartani Alonsót, amire szerintük jó esélyük lehet, hiszen a spanyollal már megkezdték a következő szezon keretét is tervezni.