Vágólapra másolva!
Csütörtök este 18.45-től a magyar bajnok Ferencváros a belga Genk csapatát fogadja az Európa Konferencia-liga F csoportjának negyedik fordulójában. A Ferencváros honlapjáról kiderült, hogy a találkozó előtt remek programkínálattal várják szurkolókat, így érdemes korábban érkezni a sorsdöntő meccsre.

A Fradi honlapján kiemelik, hogy stadion felszíni parkolójában ezúttal is ott lesz a Fradi Kamion, amelyben a Fradi Múzeum időszakos kiállítása mellett a Fradi Shop termékei is megtalálhatóak, csakúgy, mint a kerengőn állomásozó Fradi minibusznál.

A Genk elleni meccsen is elképesztő hangulat várható Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Ezek mellett arcfestő, lövőerőmérő, célba lövés, ketrecfoci, súlypontemelkedés-mérés, valamint Greenbox fotózás is várja az érdeklődőket, de izgalmasnak ígérkezik a reflexfal aktivitás is. A szakosztályi kitelepülés keretében ezúttal világbajnok vízilabdázókkal találkozhatnak a szurkolók, akikkel közös képet és autogrammot is kérhetnek a C3-as szektornál, ugyanis 17.45 és 18.30 között a teljes csapat jelen lesz.

A lelátón a mérkőzést megelőzően pólóágyúval készül a klub.

A klub honlapján hangsúlyozzák, hogy UEFA fokozottan figyeli a kirekesztő rigmusokat, ezért kérik a szurkolókat, hogy feltétlenül tartózkodjnak minden trágár, kirekesztő, más népet, nemzetet, embercsoportot, szexuális vagy bármilyen kisebbséget hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai megnyilvánulástól.

A Ferencváros - Genk mérkőzést az Origo élő szöveges formában közvetíti, valamint helyszíni összefoglalóval is jelentkezik.