Döntöttek a gusztustalankodó C. Ronaldóról, a manchesteri bohócokon röhög a focivilág, az Újpest sem kapott licencet

fbl Horizontal FOOTBALL HEADSHOT HANDS ON HEAD
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts to a missed chance during the Saudi Super Cup semi-final football match between Al-Ittihad and Al-Nassr at the King Fahd Stadium in Riyadh on January 26, 2023. (Photo by Fayez NURELDINE / AFP)
Vágólapra másolva!
A pénteki nap sem telt eseménytelenül, rengeteg érdekesség történt a sportvilágban április 21-én, ha lemaradt volna a legfontosabb eseményekről, akkor most egy helyen megtalálja őket. Visszapillantó.

Hivatalossá vált, hogy a Szaúdi Labdarúgó-szövetség Fegyelmi és Etikai Bizottsága nem fogja megbüntetni Cristiano Ronaldót a legutóbbi meccse végén tett obszcén gesztusáért, amely hatalmas vitát váltott ki világszerte.

Cristiano Ronaldót nem bünttték meg Forrás: AFP/Fayez Nureldine

Egészen elképesztő, amit a német másodosztályban szereplő Heidenheim labdarúgócsapata művel, mégis ki akarják utálni a Bundesligából az új német csodacsapatot.

A Manchester United számára a negyeddöntő jelentette a végállomást a labdarúgó Európa-ligában, miután súlyos vereséget szenvedett csütörtök este a Sevilla otthonában megrendezett visszavágón. A kudarcból Harry Maguire és David De Gea is jócskán kivette a részét, mindketten bóhozatba illő hibákat vétettek, ami természetesen a "mémkészítőket" is megihlette. Jöjjenek a legjobbak.

Nagyot égett az MU Forrás: AFP/Cristina Quicler

A Kisvárda Master Good, az Újpest FC és Kecskeméti TE egyelőre nem kapott licencet a következő idényre a Magyar Labdarúgó Szövetségtől (MLSZ).

A címvédő Sopron hazai pályán 19 ponttal legyőzte a Győrt pénteken a női kosárlabda NB I döntőjének harmadik mérkőzésén, ezzel 3-0-s összesítéssel megnyerte a párharcot, és begyűjtötte 16. bajnoki címét.

Újra bajnok lett a Sopron Basket Fotó: Polyák Attila - Origo

A labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának nyitómérkőzésén a kiesés elől menekülő Budapest Honvéd egy 89. percben esett góllal kapott ki 1-0-ra az Újpesttől a Bozsik Arénában.

A francia labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának nyitómérkőzésén a listavezető Paris Saint-Germain 2-1-re nyert az utolsó helyen álló Angers otthonában.

Bombameglepetéssel indult az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulója, ugyanis a listavezető Arsenal 3-3-as döntetlent játszott az Emirates Stadionban az utolsó helyen álló Southamptonnal, ezzel Mikel Arteta csapata három mérkőzés óta nyeretlen a Premier League-ben.