Vágólapra másolva!
A Liverpool hazai pályán az utolsó másodpercben szerzett góllal 2-1-re legyőzte a Newcastle Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában. A hosszabbítás perceiben botrányos jelenetek zajlottak a pályán.

Az első félidőben a Newcastle a nyáron szerződtetett svéd Alexander Isak találatával szerzett vezetést, Jürgen Klopp vezetőedző együttese a második játékrész elején egyenlített, de sokáig úgy tűnt, meg kell elégednie egy ponttal.

A jelzett ötperces hosszabbítás ellenére aztán a játékvezető a 98. percben még engedélyezett egy szögletet a hazaiaknak, amit a 20 éves portugál Fabio Carvalho gólra váltott, három pontot szerezve csapatának. Klopp a hosszabbításban végig reklamált, mert szerinte a Newcastle játékosok húzták az időt.

Klopp nagyon ideges volt a meccs végén Forrás: AFP/Paul Ellis

Carvalho gólja után a Newcastle kispadja felől tárgyakat dobáltak a Liverpool technikai zónája felé- derült ki a Sun oldaláról. Az esetről készült felvételt itt tudja megtekinteni. A Liverpool kapusedzője, John Achterberg eközben a győzelem jelét, egy V-betűt mutogatott a Newcastle kispad felé.

- nyilatkozta Klopp. A meccsen öt perc hosszabbítás volt , de Andre Marriner bíró még két perccel később fújta le a mérkőzést.

- nyilatkozta Eddie Howe, a Newcastle edzője.

árulta el a Newcastle edzője.