Ennek a kilátástalan német válogatottnak semmi jövője nincsen

European Football Championship - England - Germany Sports soccer EM National team disappointed Euro 2020 2021 Horizontal panoramic EUROPEAN CHAMPIONSHIP UEFA
29 June 2021, United Kingdom, London: Football: European Championship, England - Germany, final round, round of 16 at Wembley Stadium. Germany's Joshua Kimmich stands on the pitch after the match. Photo: Christian Charisius/dpa (Photo by CHRISTIAN CHARISIUS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Egészen biztosak vagyunk abban, hogy a cseh, a dán, a svájci és az ukrán csapatot nagyon kevesen várták a legjobb nyolc közé a labdarúgó Európa-bajnokságon. Márpedig ott vannak a negyeddöntőben. Három olyan csapat is bejutott a nyolc közé, amely a csoportjában a harmadik helyen végzett. Ez szinte példátlan. Ugyanakkor ott vannak az angolok, az olaszok, a belgák és a spanyolok. Ebből a négy együttesből bármelyik megnyerheti az Eb-t. Izgalmas napok előtt állunk, a negyeddöntők már pénteken kezdődnek. Az Origo podcastadásában a műsorvezető, Lantos Gábor és az Origo három sportújságírója, Edvi László, Göbölyös András és Márványi Péter beszélgetett erről.

Az eddigi részeket ITT lehet meghallgatni.