Előkerült Godzilla nadrágja

Vágólapra másolva!
Kolumbiai textilipari munkások, szabók és divattervezők elkészítették minden idők legnagyobb nadrágját. Igen érdekes dolgokat követnek el ráérő emberek, hogy bekerüljenek a Rekordok Könyvébe.
Vágólapra másolva!

Az Antioquiában található Itaguí városka lázban ég a napokban: a település főterén állították ki azt a 35 méter hosszú, 25 méter széles nadrágot, mely minden bizonnyal a világtörténelem legnagyobb bugyogója - nyilván, hiszen sok értelme nincs ekkora monstrumot varrni, hacsak nem garázdálkodik Godzilla a városban.

A gigászi gatyát két toronydaru emelte a magasba, és százak ünnepeltek alatta. A projektvezető szerint kétezer használt, kopott, szakadt farmernadrágot használtak fel alapanyagként, így sikerült felülmúlni az eddigi rekordert. A korábbi csúcstartó Kanadában található, ott lengedez a szélben a maga "diszkrét" méreteivel: 28,6 méter hosszú és 18,8 méter széles. Az új szupernadrág paramétereit egy jegyző hitelesítette, és sok videofelvétel és fotó is készült, hogy a Guinness szakemberei is elfogadják a rekordot.

Itaguí a fővárostól, Bogotától északra található, közel Medellínhez. A városka a 42 milliós lakosú ország textil- és konfekcióiparának egyik központja.