Steven Seagal is részt vett Putyin beiktatásán - videó

Steven Seagal
Steven Seagal.
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
A mai napon tartották Moszkvában Vlagyimir Putyin elnöki beiktatását. Az orosz elnök legújabb elnöki ciklusa elkezdődött, magyar idő szerint 11 órakor tette le az esküt. A rangos eseményen személyesen vett részt a népszerű színész, Steven Seagal is, amiről a Telegram-csatornáján tett közzé egy videót. Szerinte a világ legjobb vezetője az orosz elnök.
Vágólapra másolva!

Ahogy azt mi is megírtuk, május 7-én, a mai napon tartották Moszkvában Vlagyimir Putyin elnöki beiktatását. Az orosz elnök legújabb elnöki ciklusa elkezdődött, magyar idő szerint 11 órakor tette le az esküt. Vlagyimir Putyint a közönség tapssal fogadta, majd az elnöki eskü letétele után hivatalosan is hivatalba lépett az orosz államfő. Ezután elénekelték az ország himnuszát.

A rangos eseményen személyesen vett részt a népszerű színész, Steven Seagal is, aki szerint a világ legjobb vezetője az orosz elnök.

A színész a Telegram-csatornáján tett közzé egy videót a rangos eseményről - írta a Magyar Nemzet.

Putyin az eskütétel után beszédet is mondott:

Oroszország sorsát mi magunk és csakis mi magunk fogjuk meghatározni a mai, és a jövő nemzedékek érdekében 

- jelentette ki beiktatási beszédében Vlagyimir Putyin elnök, miután letette ötödik államfői esküjét kedden a moszkvai Kremlben.

Kitért arra is, hogy Oroszország nem utasítja el a párbeszédet a nyugati országokkal, amelyeknek maguknak kell erről dönteniük. Kijelentette, hogy van lehetőség a tárgyalásra a biztonságról, a hadászati stabilitásról, de nem az erő pozíciójából, hanem csak az egyenrangúság alapján.

Mint arról korábban beszámoltunk, az államfő az ötödik ciklusát kezdi meg, miután márciusban fölényes győzelmet aratott a rekordrészvétellel megtartott elnökválasztáson.