Nem indul a döntőn a brit szépségkirálynő, mert az egybeesik a legjobb barátnője esküvőjével

Vágólapra másolva!
London szépségkirálynőjét megfosztják a koronájától, mert a verseny országos döntőjének napján inkább a legjobb barátnője esküvőjén vesz részt. A 26 éves Natasha Beresford tavaly szeptemberben megnyerte a világ első olyan szépségversenyét, amely előírta, hogy a versenyzők nem viselhetnek sminket.
Vágólapra másolva!

A 26 éves Natasha Beresfordot tavaly szeptemberben koronázták Miss Londonná a világ első smink nélküli szépségversenyén. A fogorvosi asszisztens hamar a címlapokra került, miután a verseny 95 éves történetének első smink nélküli szépségversenyén 18 másik nőt győzött le.

A szervezők szerint a Miss Anglia döntőjén kellett volna indulnia májusban Wolverhamptonban, és nagy esélye lett volna a győzelemre.

Natasha lemondott arról, hogy ő legyen a következő Miss Anglia, mert a döntő egybeesik a legjobb barátnője esküvőjével.

Így ahelyett, hogy a kifutón sétálna a döntőn, inkább koszorúslányként fog estélyi ruhát viselni, miután visszautasította a lehetőséget, hogy ő legyen a következő Miss Anglia. Natasha azt mondta:

Megköszönte mindenkinek az eddigi támogatást és sok szerencsét kívánt a Miss Anglia döntőjébe jutott versenyzőknek.

Angie Beasley, a Miss Anglia szervezője elmondta: Nagyon csalódottak vagyunk, hogy Natasha nem vehet részt a Miss Anglia döntőjében, hiszen nagy esélye volt a győzelemre.

Helyette a második helyezett, Temi Adeyemi indul a döntőben.

A Miss Anglia döntőjére május 16-án és 17-én kerül sor a wolverhamptoni Grand Stationben - írta a Mirror.