Döbbenetes felvételeken az utcán vizelő, járókelőkre támadó, agresszív migránsok - videók

Lampedusa, olaszország, migráns, illegális, embercsempész, 2023, szeptember, rendkívüli
Migrants gather outside the operational centre called "Hotspot" on the Italian island of Lampedusa on September 14, 2023. The tiny Italian island of Lampedusa struggled on September 14, 2023 to cope with a surge in migrant boats from North Africa after numbers peaked at 7,000 people -- equivalent to the entire local population. (Photo by Alessandro Serranň / AFP)
Vágólapra másolva!
Durva és sokszor agresszív viselkedésről tesznek tanúbizonyságot az Európa utcáin randalírozó migránsok. Az X közösségi oldalara feltöltött videókon egymás után láthatók olyan jelenetek, amelyek kiverik a biztosítékot a normális viselkedésmódhoz szokott európai embereknél.
Vágólapra másolva!

A Földközi-tengeren keresztül óriási számban érkező illegális bevándorló egyre több problémát okoz Olaszországban.

A migránsok tömött csónakokban érkeznek meg a kikötőkhöz,és az a céljuk, hogy a szigetről Európa országaiba jussanak. A migránsokat segítő NGO-k ezt megelőzően arról is gondoskodnak, hogy az illegális bevándorlók ne unatkozzanak, sőt jól szórakozzanak, amíg elérik az olasz partokat. Felvételek bizonyítják, hogy fiatal nők táncolnak nekik és velük, amíg elérik a céljukat.

Európa utcáin azonban már nem ez a békés és bulizós hangulat uralkodik a migránsok között. Egy római videón már az látszik, amint egy bevándorló verekedésbe keveredik egy másik férfival fényes nappal egy autóbusz-pályaudvaron. Később az erőszakos bevándorlót leütik, s úgy húzzák el a helyszínről a földön fekve.

Padovában pedig üvegpalackokkal dobálják meg az erőszakos bevándorlók a helyieket.

Rómában az egyik illegális bevándorló tíz autót ver szét kalapáccsal pusztán unalomból – írják az X-en.

Szicíliában a tunéziai bevándorlók a helyi lakosokkal is összecsaptak.

Mint arról korábban is beszámoltunk, az illegális bevándorlók egy részébe egy csöppnyi szégyenérzet sem szorult. A Milánó utcáin készült felvételen jól látszik, hogy a felnőtt férfi a nyílt utcán végzi el a „nagydolgát". Úgy tűnik, büszke is a tettére, hiszen emlékszelfit készít a fenekéről - írja a Magyar Nemzet.